Lütfen bekleyin..



Küçük çocuk bayram harçlıklarını Gazze için bağışladı

22 Haziran 2024, 10:00 - Okunma: 1243

Batman'da yaşayan 6 yaşındaki Yuşa Akgül, topladığı bayram harçlıklarını Gazze'deki Müslümanlara ulaştırılmak üzere Umut Kervanına teslim etti.

Küçük çocuğun bağışını teslim alan Umut Kervanı Batman Derneği Başkanı Nurettin Teymur, Yuşa Akgül'e yardım bilincini aşılayan ailesine teşekkür etti.

Gazze için yapılacak yardımların asla küçük görülmemesi gerektiğini vurgulayan Teymur, "6 yaşındaki Yuşa Akgül kardeşimiz bayramda topladığı bayram harçlıklarını Gazze'deki kardeşlerine ulaştırılmak üzere bizlere getirip teslim etti. Yuşa kardeşimizin yaptığı bu yardımın anlamı bizler için çok büyüktür. Yuşa kardeşimizi ve ailesini tebrik ediyoruz. Gazze için yapılacak her yardım bizler için çok kıymetli olduğu bilinmelidir." dedi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bağımlılıkla mücadele alanında yürütülen çalışmalar, Aile ve ..
HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları, dondurucu soğukların etkili olduğu günl..
Batmanlı minikler, biriktirdikleri harçlıklarını Gazze’deki mazlumlara ulaş..
Batman'daki sivil toplum kuruluşları, cuma namazı sonrası Kassam Tugayl..
Cuma Hutbelerinde “Her Şey Allah’ı Anlatır” konusu işlendi.
Umut Kervanı, Batman'da hayırseverlerin destekleriyle yürütülen yardım ..

RSS
© 2026 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=