Lütfen bekleyin..



Yetimler Vakfı Batman'da yetim öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu

07 Eylül 2024, 12:42 - Okunma: 947

Yetimler Vakfı Batman Temsilciliği tarafından Batman'daki çok sayıda yetim çocuğa çanta ve kırtasiye yardımında bulunuldu.

2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesi yetimlere kırtasiye yardımında bulunduklarını belirten Yetimler Vakfı Batman Temsilcisi Musab İmir, kendilerine destek sunan hayırseverlere teşekkür etti.

Batman'da 125 yetim çocuğa çanta ve kırtasiye yardımında bulunduklarını aktaran İmir, "Yetimler Vakfı olarak yardım çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu sene eğitim öğretim yılının açılmasıyla beraber yetim çocuklarımızı unutmadık. Hayırseverlerin destekleri ve sponsorluklarıyla kırtasiye yardımını gerçekleştirdik." diye konuştu.

"Daha fazla yetim çocuğa ulaşmak için hayırseverlerimizden destek bekliyoruz" diyen İmir, "Bu hayır işlerine lütfen daha fazla destek verin. Daha çok katkıda bulunduğunuzda biz daha çok çocuğa ulaşmış olacağız, yetimi sevindirmiş olacağız. Batman'da 125 yetim çocuğumuza kırtasiye yardımında bulunduk. Yardımda katkısı olan hayırseverlerimizden Allah razı olsun." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da 2006 yılında vefat eden Şeyh Süleyman Bağdu, vefatının 20'..
Batman Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından, Batman Belediyesi Zabıta..
Batman'da yapımı tamamlanan İpragaz Camii, yaklaşık 4 yıllık sürecin ar..
Cuma Hutbelerinde “Tövbeye Yönelmek” konusu işlendi.
Batman'daki dezavantajlı öğrencilerin sağlıklı ve başarılı bir eğitim s..
Batman Umut Kervanı, 2025 yılı boyunca yurt içi ve yurt dışında binlerce ai..

RSS
© 2026 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=