Lütfen bekleyin..



BAB-GED'den Rehber Gazetesi’ne ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

24 Ekim 2024, 11:53 - Okunma: 1781

Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği (BAB-GED) yönetimi, yeni yayın yılına giren Batman Rehber Gazetesi’ne ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği (BAB-GED) Başkanı Veysi Demir, Yönetim Kurulu Üyeleri Ekrem Turgut ve Selman Uruk, yeni yayın yılına giren Rehber Gazetesi’ne tebrik ve hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Demir ve beraberindekiler Rehber Gazetesi Yazı İşleri Müdürleri Mehmet Salih Özcan ile Sadullah Aydın tarafından karşılandılar.

Yerel basının sorunlarının konuşulduğu ziyarette açıklamalarda bulunan Demir, yerel gazetelerin önemli bir misyonu üstlendiklerini söyledi. Batman Rehber Gazetesinin yayın yılına başladığı ilk günden beri cesur, dürüst ve halkın yararına olacak bir yayın politikası benimsediğini söyleyen Demir, bu yayın politikasının sürdürülmesi temennisinde bulundu.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
MEDYA Kategorisindeki Diğer Haberler
"13 Şubat Dünya Radyocular Günü" dolayısıyla bir mesaj yayımlanan..
Batman Valisi Ekrem Canalp, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle Ba..
Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler..
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, 10 Ocak Çal..
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Türkiye Petrolleri Anonim Orta..
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gü..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=