Lütfen bekleyin..



Zincir market şubesine içinde müşterilerin olduğu sırada molotoflu saldırı yapıldı

09 Kasım 2024, 10:20 - Okunma: 565

Batman'da dün gece saatlerinde kimlikleri belirsiz bir grup tarafından bir zincir marketin şubesine, içinde çalışan ve müşterilerin bulunduğu bir sırada molotof atıldı.

Olay gece saatlerinde Siirt Çevre Yolu, Bayındırlık Mahallesi'nde yaşandı. Mahallede bulunan BİM Şubesine yüzleri kapalı bir grup tarafından molotof atıldı.

Molotofların marketin ön tarafına isabet etmesi sonucu yangın çıktı. İçeride bulunan çalışan ve vatandaşların büyük korku yaşadığı olay sonrası saldırganlar kaçtı.

Batman'da kayyum atanması sonrası olayların şiddete dönüşüp kamu malına zarar vermeye ve halkın can güvenliğini tehlikeye atmaya başlaması halkın tepkisini çekti.

Zincir market şubesine içinde müşterilerin olduğu sırada molotoflu saldırı yapıldı

Zincir market şubesine içinde müşterilerin olduğu sırada molotoflu saldırı yapıldı

 

Kaynak: İLKHA

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da taksi şoförünü darp edip cep telefonu ve parasını gasp eden 3..
Batman'ın Beşiri ilçesi Eskihamur yolunda dün gece meydana gelen ve 4 k..
Batman'ın Hasankeyf ilçesinde doğal gaz altyapı çalışmaları başlatıldı...
Batman'da gerçekleştirilen uygulamada vatandaşlara bilgilendirme yapıld..
Batman Valiliği, Beşiri ilçesinde dün gece meydana gelen ve aynı aileden 2&..
Batman Valiliği, Beşiri ilçesinde gerçeklesen silahlı saldırıda 4 kişinin h..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=