Lütfen bekleyin..



Zincir market şubesine içinde müşterilerin olduğu sırada molotoflu saldırı yapıldı

09 Kasım 2024, 10:20 - Okunma: 495

Batman'da dün gece saatlerinde kimlikleri belirsiz bir grup tarafından bir zincir marketin şubesine, içinde çalışan ve müşterilerin bulunduğu bir sırada molotof atıldı.

Olay gece saatlerinde Siirt Çevre Yolu, Bayındırlık Mahallesi'nde yaşandı. Mahallede bulunan BİM Şubesine yüzleri kapalı bir grup tarafından molotof atıldı.

Molotofların marketin ön tarafına isabet etmesi sonucu yangın çıktı. İçeride bulunan çalışan ve vatandaşların büyük korku yaşadığı olay sonrası saldırganlar kaçtı.

Batman'da kayyum atanması sonrası olayların şiddete dönüşüp kamu malına zarar vermeye ve halkın can güvenliğini tehlikeye atmaya başlaması halkın tepkisini çekti.

Zincir market şubesine içinde müşterilerin olduğu sırada molotoflu saldırı yapıldı

Zincir market şubesine içinde müşterilerin olduğu sırada molotoflu saldırı yapıldı

 

Kaynak: İLKHA

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Avukat Cihad Altun ve beraberindeki hey..
Partisinin İl Teşkilatında halkla buluşup sorun ve taleplerini dinleyen HÜD..
Batman'da borç nedeniyle çok sayıda caminin elektriği kesildi. Nur Cami..
Batman'da düzenlenen 2 ayrı operasyonda, hava ve karayolu ile kente uyu..
Batman'da Timok aşiretine mensup iki aile arasında 52 yıl önce başlayan..
Diyanet-Sen, gündüz kuşağı televizyon programlarında artan şiddet, istismar..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=