Lütfen bekleyin..



Yazarkasa POS'a geçiş süresi uzatıldı

20 Kasım 2024, 13:00 - Okunma: 290

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı, banka POS cihazlarından yeni nesil Yazarkasa POS sistemlerine geçiş sürecinin, Hazine ve Maliye Bakanlığının aldığı kararla 10 Ocak 2025 tarihine kadar uzatıldığını duyurdu.

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı, banka POS cihazlarından yeni nesil Yazarkasa POS sistemlerine geçiş sürecinin 10 Ocak 2025 tarihine kadar uzatıldığını bildirdi.

Yazarkasa POS'a geçiş süresi uzatıldı

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, "Bakanlık mükelleflerin mağdur olmaması için EFT-POS cihazlarını geri çağırmaları için bankalara, yeni nesil yazar kasa POS’lara geçiş yapabilmeleri için işletmelere ve POS cihazı satışı yapan yetkili bayilere süreci tamamlayabilmeleri adına ek süre tanıdı. Bizler de tüm esnafımızın haberlerinin olması, mağdur duruma düşmemeleri ve cezai işlemlere maruz kalmamaları için tedbirlerini almalarını ve hazırlıklarını şimdiden yapmalarını istiyoruz."

Yazarkasa POS'a geçiş süresi uzatıldı

 

Kaynak: İLKHA

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile Beşiri yolu üzerinde bulunan ve yaşanan t..
İTTİHADUL ULEMA üyesi Molla Mehmet Ali Altun, İslam'ın işçi haklarına v..
HÜDA PAR milletvekilleri Serkan Ramanlı ve Faruk Dinç, Sağlık Bakanı Prof. ..
Batman’da düzenlenen “Türkiye Sohbetleri” toplantısında, Cumhurbaşkanlığı d..
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gün..
Toplu iş sözleşmesi sürecinde anlaşma sağlanamaması üzerine Batman’daki TÜP..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=