Lütfen bekleyin..



BEM-BİR-SEN Ankara saldırısını kınadı

18 Şubat 2016, 15:18 - Okunma: 2087

BEM-BİR-SEN Batman İl Başkanlığı, yaptığı yazılı açıklama açıklama ile Ankara saldırısı kınadı.

BEM-BİR-SEN Batman İl Başkanlığı 17 Şubat 2016 tarihinde Ankara’da yaşanan saldırıyla ilgili yaptığı basın açıklamasında; "Ankara'da Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan araçlara yapılan hain terör saldırısında çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybettiğini büyük üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Alçakça düzenlenen bu saldırıyı şiddetle kınıyor, saldırıda hayatını kaybeden asker ve sivil şehitlerimize Allah'tan rahmet; ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve Milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz." denildi.

Açıklamanın devamında, "Bu canice saldırıları lanetliyor, terörü, teröre destek verenleri, terörün arkasındaki iç ve dış güçleri nefretle kınıyoruz. Bembirsen ailesi olarak bir kez daha milletimizi sağduyuya davet ediyoruz. Milletimize düşen görev sağduyulu olmak, terör örgütlerinin ve arkasındaki karanlık odakların tuzağına düşmemektir. Terör, kan ve şiddetten beslenen bir insanlık suçudur. Bem-Bir-Sen ailesi olarak terörü hangi adresten gelirse gelsin, reddediyor ve kınıyoruz.” ifadelerine yer verildi. (HÜR24)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri, düzenledikleri kitlesel bas..
Batman'ın Kozluk ilçesinde uyuşturucu madde bulunduğu belirtilen bir ev..
ABD'deki üniversitelerde siyonist işgal rejiminin Gazze saldırılarına t..
Batman'da bir şahıs, miras paylaşımı yüzünden kavga ettiği yeğenini bac..
ABD'deki üniversitelerde yapılan Gazze'ye destek gösterilerini dest..
Batman’da alacak verecek meselesi nedeniyle iki grup arasında çıkan silahlı..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=