Lütfen bekleyin..



Milletvekili Nasıroğlu ve Belediye Başkanları Bakan Şimşek’i Ziyaret etti

06 Mart 2025, 13:10 - Okunma: 403

Ak Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Bakan Yardımcısı Zekeriya Kaya'yı ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi ve belediye başkanlarının katıldığı görüşmede, Batman'ın öncelikli ihtiyaçları ele alınarak şehrin finansal kaynaklarının etkin kullanımı, belediyelerin mali sürdürülebilirliği ve devam eden projelerin desteklenmesi konuları gündeme getirildi.

Özellikle altyapı yatırımları, bütçe planlaması ve yerel kalkınmayı hızlandıracak projeler konusunda destek talep edildi. Nasıroğlu, Bakan Şimşek’e misafirperverliği ve Batman'a gösterdiği ilgi için teşekkür etti.

 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, emeklilerin ya..
Batman'ın Gercüş ilçesine bağlı Kayapınar beldesinde, Hak Sanayici ve İ..
Son bir haftada motorine yapılan yaklaşık 5 liralık zam, özellikle şehirler..
Batman'da şehir genelinde gerçekleştirilen denetimlerde, abartı egzoz k..
Batman’da iki katlı bir evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyl..
Batman Çayı Köprüsü’nden başlayan ve yaklaşık 10 kilometrelik alanı kapsaya..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=