Lütfen bekleyin..



Milletvekili Nasıroğlu ve Belediye Başkanları Bakan Şimşek’i Ziyaret etti

06 Mart 2025, 13:10 - Okunma: 362

Ak Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Bakan Yardımcısı Zekeriya Kaya'yı ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi ve belediye başkanlarının katıldığı görüşmede, Batman'ın öncelikli ihtiyaçları ele alınarak şehrin finansal kaynaklarının etkin kullanımı, belediyelerin mali sürdürülebilirliği ve devam eden projelerin desteklenmesi konuları gündeme getirildi.

Özellikle altyapı yatırımları, bütçe planlaması ve yerel kalkınmayı hızlandıracak projeler konusunda destek talep edildi. Nasıroğlu, Bakan Şimşek’e misafirperverliği ve Batman'a gösterdiği ilgi için teşekkür etti.

 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Çayı kenarında 50 dönümlük alanda kurulan "Sürücü Akademisi&quo..
Batman'da düzenlenen Sivil Toplum Çalıştayı’nda konuşan Vali Ekrem Cana..
Batman'da, kent genelindeki metruk ve riskli yapıların yıkım çalışmalar..
Batman İl Özel İdaresi, sosyal medyada "Memurkent" gibi isimler a..
Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Batman Bölge Müdürü Murat Karata..
Batman’da mevcut İluh Devlet Hastanesi’nin yerine, üç kat daha büyük ve yat..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=