Lütfen bekleyin..



Ramanlı’dan Halepçe Katliamı Mesajı

17 Mart 2025, 04:37 - Okunma: 500

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Halepçe Katliamı’nın 37. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ramanlı, mesajında 16 Mart 1988’de gerçekleşen ve binlerce masum insanın hayatını kaybettiği bu insanlık suçunu lanetledi.

Milletvekili Ramanlı, Halepçe Katliamı’nın yalnızca bir insanlık suçu olmadığını, aynı zamanda sistematik bir imha politikasının kanlı bir belgesi olduğunu vurguladı.

Ramanlı açıklamasında, “Halepçe Katliamı’nın 37. yılında, acımasız kimyasal saldırıda hayatını kaybeden binlerce masum insanı rahmetle yâd ediyoruz. Bu katliam, yalnızca bir insanlık suçu değil, sistematik bir imha politikasının kanlı belgesidir. Nesiller boyu süren acıyı miras bırakan bu zulmü tel’in ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

ramanlidan-halepce-mesaji.jpg

 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın eğitimde öne çıkan kurumlarından Gazi Anadolu İmam Hatip Hafı..
Cuma Hutbelerinde “İnsan: Kâinatın Gözbebeği” konusu işlendi.
Batman İl Müftülüğü, 13 Aralık Cumartesi günü Mehmet Emin Terece Camii'..
MÜSİAD Batman Şubesi, kentteki 15 okulda toplam 850 ihtiyaç sahibi öğrenciy..
Cuma Hutbelerinde “İnsan, Huzuru İbadetle Elde Eder” konusu işlendi.
HÜDA PAR'lı Kayapınar Belde Belediye Başkanı Samir Özhan, beldedeki eng..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=