Lütfen bekleyin..



Umut Kervanı Batman'da bir ailenin ev ve gıda ihtiyaçlarını karşıladı

24 Mart 2025, 12:04 - Okunma: 562

Umut Kervanı Batman'da, Ramazan Bayramı öncesinde Gercüş ilçesindeki 7 çocuklu aileye ev eşyası, gıda, giyim ve bayram şekeri desteği sağladı.

Umut Kervanı Batman Derneği Başkanı Nurettin Teymur, yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı öncesinde hayırseverlerin destekleriyle Gercüş ilçesine bağlı Gökçepınar (Ese) köyünde bulunan 7 çocuklu muhtaç aileye ev eşyası, gıda, giyim ve bayram şekeri desteğinde bulunduklarını söyledi.

Umut Kervanı Deneği Gercüş Temsilciliği, yardım çalışmalarıyla yoksul ve mağdurların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

İlçede ve bağlı köylerde muhtaçlara ayni ve nakdi yardımlar ulaştıran Umut Kervanı, Ramazan ayı boyunca gelen yardımları maddi durumu düşük olan yetim ve muhtaç ailelere dağıtıyor.

"Yapılan bağışları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyoruz"

Hayırseverler ile muhtaçlar arasında bir hayır köprüsü olduklarını belirten Teymur, Umut Kervanı olarak üç ayların başlangıcıyla yardımlarını yoğunlaştırdıklarını, Ramazan ayında ise yetim, fakir ve muhtaç ailelere daha fazla ulaşmak için ellerinden gelen her türlü gayreti sarf ettiklerini ifade etti.

Umut Kervanı Batman'da bir ailenin ev ve gıda ihtiyaçlarını karşıladı

"Umut Kervanı olarak, ilçelerde ve bağlı köylerinde daha önceden tespit ettiğimiz onlarca aileye yıl boyunca düzenli bir şekilde gıda yardımında bulunduk. Ramazanın son haftasına girmiş bulunuyoruz. Hayırseverlerimizin bağışladığı gıda kolilerini dağıtmaya devam ediyoruz. Rabbim, hayırseverlerin yapmış olduğu hayırları kabul etsin. İnşallah hayırseverler bize yardımda bulundukça, biz de onları yerine ulaştırmaya çalışacağız. Allah hepsinden razı olsun." dedi.

Umut Kervanı Batman'da bir ailenin ev ve gıda ihtiyaçlarını karşıladı

 

Kaynak: İLKHA

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın eğitimde öne çıkan kurumlarından Gazi Anadolu İmam Hatip Hafı..
Cuma Hutbelerinde “İnsan: Kâinatın Gözbebeği” konusu işlendi.
Batman İl Müftülüğü, 13 Aralık Cumartesi günü Mehmet Emin Terece Camii'..
MÜSİAD Batman Şubesi, kentteki 15 okulda toplam 850 ihtiyaç sahibi öğrenciy..
Cuma Hutbelerinde “İnsan, Huzuru İbadetle Elde Eder” konusu işlendi.
HÜDA PAR'lı Kayapınar Belde Belediye Başkanı Samir Özhan, beldedeki eng..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=