Lütfen bekleyin..



BESO Başkanı Çiftçi: Antalya ve İzmir uçak seferleri için girişimde bulunduk

24 Mart 2025, 13:35 - Okunma: 359

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Antalya ve İzmir uçak seferlerinin başlaması için girişimlerde bulunduklarını söyledi.

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, kentin sürekli olarak gelişip büyüdüğünü, hem ticari hem de sosyal ilişkilerin de artması üzerine uçak seferlerinin yetersiz kaldığına vurgu yaparak, özellikle Antalya ve İzmir’e direkt uçuşların başlaması için girişimlerde bulunduklarını söyledi.

Çiftçi, "Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak göreve geldiğimiz günden beri uçak seferlerinin artırılmasının yanı sıra İzmir ve Antalya’ya da uçak seferlerinin başlatılması için çabalıyorduk. İstanbul ve Ankara sefer sayılarının arttırıldığının müjdesini yakın zamanda aldık ve bizleri memnun etti. İzmir ve Antalya seferleri ile alakalı ilgili kurumlar ile iletişime geçtik ve taleplerimizi ilettik." dedi.

"Uçak seferlerinin artması için girişimlerimiz devam edecek"

"İzmir ve Antalya uçak seferlerinin başlaması için Sun Express İç Pazarlama Müdürü ile telefonda görüşüp haftada en az iki sefer de olsa uçak seferlerinin başlamasını talep ettik ve bunun ciddi bir ihtiyaç olduğunu söyledik." diyen Çiftçi, "Sun Express yetkilileri Batman uçak seferlerinin başlatılması için ilimizin potansiyelini istediler. Bizler de Batman Havaalanı Müdürümüz ile görüşüp geniş kapsamlı çalışmayı kendilerinden aldık ve ilgili kuruma gönderdik. Antalya ve İzmir seferlerinin yaz aylarında başlamasını çok istiyorduk. Ama bize 'bu durumun zor olduğunu fakat kasım ayında çalışmalar yapacaklarını' belirttiler. Sefer sayılarını arttırılması ve yeni illere seferlerin başlaması için elimizden ne geliyor yapacağız." şeklinde konuştu.

BESO Başkanı Çiftçi: Antalya ve İzmir uçak seferleri için girişimde bulunduk

 

 

Kaynak: İLKHA

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR milletvekilleri Serkan Ramanlı ve Faruk Dinç, Sağlık Bakanı Prof. ..
Batman’da düzenlenen “Türkiye Sohbetleri” toplantısında, Cumhurbaşkanlığı d..
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gün..
Toplu iş sözleşmesi sürecinde anlaşma sağlanamaması üzerine Batman’daki TÜP..
Tımoklular Derneği’ni ziyaret eden HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Rama..
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Meclis’te yaptığı açıklama, Sarıyer Fut..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=