Lütfen bekleyin..



Batman'da 2 yıldır cezaevi firarisi şahıs yakalandı

02 Nisan 2025, 11:05 - Okunma: 284

Batman'da dolandırıcılık suçundan 2 yıldır cezaevi firarisi olan ve 19 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şahıs operasyonla yakalandı.

Batman İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Suç Araştırma Timlerince ekiplerince “Bilişim Sistemlerinin Kullanması Suretiyle Dolandırıcılık” suçundan iki yıldır cezaevi firarisi olan ve 19 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan M.Y. isimli şahıs yapılan operasyonla il merkezde yakalandığı bildirildi.

Şahıs yapılan adli işlemlerin ardından tutuklanarak Batman Beşiri T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildiği ifade edildi.

 

Kaynak: İLKHA

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR milletvekilleri Serkan Ramanlı ve Faruk Dinç, Sağlık Bakanı Prof. ..
Batman’da düzenlenen “Türkiye Sohbetleri” toplantısında, Cumhurbaşkanlığı d..
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gün..
Toplu iş sözleşmesi sürecinde anlaşma sağlanamaması üzerine Batman’daki TÜP..
Tımoklular Derneği’ni ziyaret eden HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Rama..
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Meclis’te yaptığı açıklama, Sarıyer Fut..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=