Lütfen bekleyin..



Batman’da otomobil üst geçitten tren raylarına düştü

22 Nisan 2025, 17:30 - Okunma: 336

Batman’da direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, öğrencilere çarpmamak için manevra yapınca otomobiliyle üst geçitten tren raylarına uçtu. Kazada biri ağır olmak üzere, üç kadın yaralandı.

Batman’ın Belde ve Çamlıtepe Mahalleleri arasında bulunan üst geçit kavşağında meydana gelen kazada, direksiyon hakimiyetini kaybeden 45 ABA 440 plakalı otomobilin sürücüsü, yoldan geçen öğrencilere çarpmamak için manevra yapınca araç tren raylarına uçtu.

Çamlıtepe Mahallesi’nde, Orman İşletme Müdürlüğü karşısında saat 16.30 sıralarında yaşanan kazada otomobil takla atarak raylara düştü.

Araçta bulunan ve isimleri henüz öğrenilemeyen 3 kadın yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından hastaneye sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Batman’da otomobil üst geçitten tren raylarına düştü

 

Kaynak: İLKHA

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 186. yıl dönümü münasebetiyle İl Jan..
İTTİHADUL ULEMA üyesi Molla Osman Teyfur, Gazze'deki vahşetin İslam ümm..
Batman Valisi Ekrem Canalp, Tapu ve Kadastro 7. Bölge (Diyarbakır) Müdürlüğ..
Batman Organize Sanayi Bölgesi’ne ek olarak yapılacak Raman OSB’nin imar ça..
Batman Valisi Ekrem Canalp, Batman merkez İluh Deresi Islah Projesi kapsamı..
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yere..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=