Lütfen bekleyin..



Batman merkezli çocuk istismarı operasyonu: 44 gözaltı

12 Mayıs 2025, 11:40 - Okunma: 354

Batman merkezli 12 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda, çocuk istismarı içeren içerikleri satan ve satın alan 44 kişi yakalandı, 11'i tutuklandı.

Batman İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde, çocukların kullanıldığı müstehcen içeriklerin para karşılığı satıldığı ve satın alındığı tespit edilen kişilere yönelik geniş çaplı bir operasyon düzenlendi.

Batman merkezli olarak İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Şanlıurfa, Kocaeli, Düzce, Afyon, Zonguldak, Bilecik ve Tekirdağ illerinde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyon kapsamında toplam 44 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Adli sürecin ardından 10 şüpheli savcılıkça serbest bırakılırken, 23 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Soruşturma kapsamında delilleri yeterli bulunan 11 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Batman merkezli çocuk istismarı operasyonu: 44 gözaltı

 

Kaynak: İLKHA

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Sason ilçesinde bir adrese düzenlenen operasyonda, 2 kilo 706..
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Vali Ekrem ..
Vali Ekrem Canalp başkanlığında düzenlenen Bağımlılıkla Mücadele İl Koordin..
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı yurtlarda görev yapan pers..
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, olası doğal afetlerde görev alacak 30 ..
Batman'da Devlet Demiryolları’na ait iş yerlerinin bulunduğu alanda tem..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=