Lütfen bekleyin..



“Sen de bir yetim giydir” Projesi gerçekleşti

27 Şubat 2016, 16:26 - Okunma: 2217

30 kişiden oluşan gönüllü grup yetimler yararına kermes düzenledi.

Herhangi bir siyasi parti ve derneğe bağlı olmayan gönüllü sivil bireylerden oluşan 30 kişilik arkadaş grubundan oluşan ekip bu sene 6. Sosyal duyarlılık projesini olan “Sen de bir yetim giydir” Projesi geçen Cuma ve Cumartesi günü Öğretmenevi Düğün Salonu’nda bu kez kermes etkinliği yaparak gerçekleştirdi.

Kermesin gelirleriyle 2 bin yetim öğrenciye giysi yardımı hedefleniyor.

Grup üyelerinden İhsan Tezdiğ, Songül Ekinci, Medeni Arslan, M. Emin Memduhoğlu ve Zehra Soysal: Sosyal Duyarlılık Projelerini her yıl düzenleyeceklerini belirterek,  “Cennette ‘Darul Ferah’ denilen bir ev vardır, ancak müminlerin yetimlerini sevindirenler O eve girer’’ hadis-i şerifine mazhar olup Allah’ın rızasını kazanmak istediklerini dile getirdiler.

Çalışmalarımızla arkadaş gruplarından oluşan sivil insanların herhangi bir parti ve derneğe bağlı olmadan birlikte sosyal duyarlılık projelerine imza atabileceklerini ve bu grubumuzla örnek olmak istediklerini dile getirdiler.

Gönüllüler yaptıkları açıklamada, “Bu etkinliğimizle 2 bin yetim öğrenciyi sevindirmenin mutluluğunu yaşayacağız. Projemizi gerçekleştirmek için bize yardımcı olan, kermese gelip katkı sağlayan, bizi yalnız bırakmayan, özveriyle çalışıp emek veren herkese minnettarız ve teşekkür ediyoruz” diye konuştular. (HÜR24)

“sen-de-bir-yetim-giydir”-projesi.jpg

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Bahar aylarının başlamasıyla beraber taze peynir üretiminin başladığını ifa..
Gençliğinde kıtlık olduğunu, çoğu şeyi bulmakta yoksun olduklarını ama huzu..
Cuma Hutbelerinde “Medeniyetimiz, Vakıf Medeniyetidir” konusu işlendi...
10-16 Mayıs "Engelliler Haftası" nedeniyle yaşadıkları sorunları ..
Batman'da bir kadın, umreye gitmek için biriktirdiği parayı Gazze'y..
"Vakıflar Haftası" dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Peygamber Sev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=