Lütfen bekleyin..



Müftülük personeline bilgilendirme semineri

28 Şubat 2016, 13:35 - Okunma: 2433

Batman İl Müftülüğü tarafından Eğitim Hizmetlerinde görev yapan tüm personele bilgilendirme seminerleri düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen 'Eğitim Faaliyetleri  Çalıştayı' doğrultusunda İl ve İlçe Müftülüklerinde görev yapan Kur’an Kursu Yöneticileri, Hafızlık Takip Komisyon Üyeleri, Şube Müdürleri, Eğitim Uzmanı, Şefler, Mutemet ve EHYS sisteminden sorumlu memurlara ile İl Müftüsü, İl Müftü Yardımcısı ve İlçe Müftülerine Müftülüğümüz Konferans Salonunda 23-25 Şubat 2016 tarihleri arasında toplamda 179 kişiye Bilgilendirme Semineri düzenlendi.

Konu ile ilgili açıklamaya yapan Batman İl Müftüsü Turgut Erhan:  

“Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 01-02 Şubat 2016 tarihlerinde Ankara’da düzenlenen 'Eğitim Faaliyetleri Çalıştayı'na ilimizden katılan Müftü Yardımcısı Muhammed Yusuf Yaşar tarafından personele yönelik Bilgilendirme Semineri düzenledik. Bu seminerle İlimizdeki Eğitim Hizmetlerinin daha verimli hale gelmesi, Eğitim Hizmetlerinde meccanen görev yapan personelimizin motivasyonunu artırma amaçlı, Eğitim Hizmetleri Yönetim Sistemi (EHYS) programının doğru kullanılması, mali iş ve işlemlerin düzeninin muhafaza edilmesi gayesiyle personelimizle bir araya gelerek fikir telakkisinde bulunduk." dedi.

Hizmet alanındaki eksiklikler veya sunulan hizmetin daha kaliteli ve her kesime ulaşılabilirliği konuları üzerinde ehemmiyetle durulduğunu işaret eden Erhan, "Hizmet alanındaki eksiklikler veya sunulan hizmetin daha kaliteli ve her kesime ulaşılabilirliği konuları üzerinde ehemmiyetle duruldu. Defaatle söylemek istiyorum ki, huzurlu ve refah bir gelecek eğitimle mümkündür. Bu noktada da bizler eğitim hizmetini sunma noktasında bu inançla hareket etmeliyiz. Sunulan hizmetin kalitesini ne kadar yüksek ve ulaşılabilir olmasını sağlarsak, eğitimini almış öz güveni yüksek bir Müslüman, ailesine, çevresine ve değerlerine bağlı bir nesil oluşmasına katkıda bulunmuş olacağız. Bu amaçla gayretli çalışmalarımızı devam ettirmeliyiz.” şeklinde konuştu.

batman-il-muftulugu.JPG

batman-il-muftulugu-001.JPG

batman-il-muftulugu-002.JPG

batman-il-muftulugu-003.JPG

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=