Lütfen bekleyin..



Şahin: Cigerlo TOKİ'nin Su ve Ulaşım Sorunlarını Takip Edeceğiz

04 Haziran 2025, 13:34 - Okunma: 64

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Cigerlo TOKİ sakinleriyle bir araya geldi. Su kesintileri, asfalt eksikliği ve toplu taşıma yetersizliği gibi sorunları dinleyen Şahin, çözüm için belediye ve Valilik nezdinde girişimlerde bulunacaklarını söyledi.

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, su sıkıntısı başta olmak üzere birçok sorunla gündeme gelen Cigerlo TOKİ sakinleriyle bir araya geldi.

Başkan Şahin, mahalle temsilcileri ile birlikte akşam saatlerinde Cigerlo TOKİ Mahallesi sakinleriyle buluştuğunu belirterek, “Hava yağışlı olduğu için camide bir araya geldik. Mahalle sakinleri özellikle su sıkıntısı, yollarının asfaltlanması ve toplu taşıma (belediye otobüsü) araçlarının bulundukları kısma gelmemesinden şikâyetçiydiler. Aynı şikâyetleri toplanıp bizimle görüşen kadınlar da dile getirdiler.” dedi.

baskan-sahin-cigerlo-toki-sakinleriyle-bir-araya-geldi-4.jpg

Mahalleye gitmeden önce BASKİ Müdürü Murat İşcan ile görüştüğünü dile getiren Şahin, “BASKİ Müdürü Murat İşcan Bey'den bilgi alma imkânı buldum. BASKİ Müdürümüz, mahallenin sıkıntı ve şikâyetlerinden haberdar olduklarını, sorunların çözüme kavuşturulması için kendisinin de bizzat birkaç kez gidip duruma müdahale ettiğini, yeni bir kuyuyu devreye soktuklarını, arızalı hatları tamir ettiklerini ve köklü çözüm için bayramdan hemen sonra bu kısma yeni bir su hattı çekeceklerini; bununla birlikte klorlanmış şebeke suyuyla bahçelerin de sulandığını, dolayısıyla suyun yetmiyor olabileceğini dile getirdiler. Mahalle sakinleri de çözüme dair yapılanları teyit ettiler.” ifadelerini kullandı.

Başkan Şahin, muhtar ve cami imamı dâhil olmak üzere mahalle sakinlerini dinledikten sonra kadınları da ayrıca dinlediklerini, kadınların da aynı şikâyetlerde bulunduklarını ve su sıkıntısından dolayı bayram temizliği yapamadıklarından dert yandıklarını kaydetti.

baskan-sahin-cigerlo-toki-sakinleriyle-bir-araya-geldi-3.jpg

Mahalle sakinleriyle yaptıkları görüşmeler sonrası Şahin şu açıklamada bulundu:
“Mahalle sakinlerine, bu sorunları hem belediyenin ilgili birim yetkilileriyle hem de Vali Bey ile görüşüp daha fazla hassasiyet gösterilmesini isteyeceğimizi ve bu sorunları takip edeceğimizi söyledik. Belediyenin bu mahallemizin sorunlarına daha fazla eğilmesi gerektiğini buradan da dile getiriyoruz.”

baskan-sahin-cigerlo-toki-sakinleriyle-bir-araya-geldi-2.jpg

Başkan Şahin, ayrıca mahallenin minik sakinlerinin de halı saha talebi olduğunu belirterek, “Önce su, asfalt ve ulaşım sorununu halledelim. Halı saha için de Sayın Valimizle konuşalım diye söz verdik. Bayramda daha fazla mağduriyetin yaşanmaması için bu mahalleye ek tedbirlerin geliştirilmesi gerekir.” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi Ekrem Canalp, mayıs ayında Batman'da gerçekleştirilen güv..
Kurban Bayramı vesilesi ile bir mesaj yayımlayan Batman Bağımsız Gazetecile..
Yetimler Vakfı, Batman'da Kurban Bayramı öncesi bir hayırseverin desteğ..
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesa..
Batman’da sürücü kaynaklı trafik kazalarını azaltmak amacıyla Batman Valili..
Batman'da düzenlenen operasyonda, kaçmaya çalışan bir şahsın attığı çuv..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=