Lütfen bekleyin..



MHRS ile muayene daha kolay!

29 Şubat 2016, 10:06 - Okunma: 4068

Batman Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu, MHRS (Merkezi Hastane Randevu Sistemi) ile vatandaşların, hastaneye gitmeden ister telefonla isterlerse de internet üzeri randevu alabileceklerini söyledi.

HÜR24- Batman Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu, MHRS (Merkezi Hastane Randevu Sistemi)  ile vatandaşların, hastaneye Alo 182 Nolu telefonu arayarak veya internet üzerinden7/24 randevu alınabileceğini ifade etti.

batman-kamu-hastaneleri.jpg

MHRS (Merkezi Hastane Randevu Sistemi)  ile vatandaşlar, hastaneye gitmeden ister telefonla isterlerse de internet üzeri randevu alabilmektedirler. Bu sistem hastalara büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Evden istediğiniz saatte, istediğiniz hastaneye ve istediğiniz hekime Alo 182 Nolu telefonu arayarak veya internet üzerinden7/24 randevu alınabilmektedir.

Bu sistemle yoğunluk azalır

Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu Merkezi Hastane Randevu Sistemi ile ilgili şöyle dedi; “Vatandaşlar hastaneye erkenden giderek sıra beklemek yerine,  MHRS sistemi iledaha kolay bir şekilde muayene sırası alabilirler. Merkezi Hastane Randevu Sistemi(MHRS) hasta yoğunluğunu azaltma açısından da önem taşımaktadır. Son zamanlarda İl dışından gelen hastaların da artmasıyla oluşan yoğunluğun önüne MHRS ile geçilebilir. Bu sistemle hastalar, hastanede kalış sürelerini en aza indirmekle birlikte, hastanelerdeki yoğunluğu azaltmaya da katkı sunmuş olurlar.”

Uygun saatleri seçmekte fayda var

Pamukçu,“Hasta, randevu saatinden 30 dakika önce hastaneye giderek,  vakit kaybetmeden uzman hekim tarafından muayene oluyor. Sabah 10.30-12.00, öğleden sonra 14.30- 16.00 saatleriMHRS için önerdiğimiz uygun zaman olup, ayrıca hasta almış olduğu randevuyu belirtilen zamandan 15 dakika öncesine kadar iptal etme imkanıda sahiptir” dedi. (HÜR24)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
Her ne kadar Türkiye'de yerli sıtma vakası görülmese de yurt dışı kayna..
Batman'da ilkokul öğrencilerine, diş sağlığı bilincinin oluşması amacıy..
İluh Devlet Hastanesine Atanan Göz Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Doruk Can S..
Özellikle aşılama takvimini tamamlayan çocukların hastalıklar sonucu oluşab..
Batman'da, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığına bağlı Türkiye Sağlık..
İç Hastalıkları Uzmanı Doktor İdris Baydar, bahar döneminde artan yorgunluk..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=