Lütfen bekleyin..



Hasankeyf'te 350 konut inşa edilecek

08 Ağustos 2025, 15:46 - Okunma: 303

Daha önce başlatılan 208 konutluk projeye ek olarak, Batman'ın tarihi Hasankeyf ilçesinde 350 konutluk yeni bir etap için süreç başlatıldı.

Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Hasankeyf'te artan konut ihtiyacını karşılamak amacıyla ikinci etap TOKİ projesinin devreye alındığını belirtti.

Hasankeyf'te 350 konut inşa edilecek

Ferhat Nasıroğlu

Valilik, kaymakamlık ve belediye ile yürütülen görüşmeler sonucunda TOKİ’den olumlu yanıt alındığını söyleyen Nasıroğlu, böylece ilçeye toplam 558 konut kazandırılacağını ifade etti.

Milletvekili Nasıroğlu, kentte gençlik projelerinden kentsel dönüşüme, eğitimden altyapıya kadar çeşitli alanlarda çalışmaların sürdüğünü de aktardı.

Hasankeyf'te 350 konut inşa edilecek

 

Kaynak: İLKHA

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Rehber Gazetesi Editörü Sadullah Aydın, Aksa FM canlı yayınında İsla..
Batman Çayı kenarında 50 dönümlük geniş bir alanda inşa edilen Türkiye'..
Batman'da yangında bir lokanta tamamen küle döndü. 20 milyon TL zarar e..
Batman'da bir lüks sitenin bahçesinde yaklaşık bir buçuk metre uzunluğu..
Batman'da yaklaşık altı aydır devam ettiği belirtilen su sızıntısı, 4 k..
Diyarbakır'ın Bismil içesinde aynı mevkide meydana gelen 2 ayrı kazada ..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=