Lütfen bekleyin..



Batman'da afet hazırlık çalıştayı yapıldı

25 Ağustos 2025, 16:35 - Okunma: 555

Batman Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü koordinesinde, 2025 yılı eğitim planı kapsamında Beşiri ilçesinde önemli bir çalıştay gerçekleştirildi.

Beşiri Kaymakamlığı Halk Kütüphanesi Konferans Salonu’nda yapılan çalıştaya, ilçedeki kurum amirleri ile ana ve destek çözüm ortakları katıldı.

Çalıştayda, afet ve acil durumlara yönelik müdahale planlarının hazırlanması, afet çalışma grupları ve koordinasyon birimlerinin görev ve sorumluluklarının belirlenmesi konuları ele alındı.

Ayrıca afet öncesi, sırası ve sonrasındaki müdahale planlamasının temel prensipleri detaylı şekilde değerlendirildi.

Olası afetlere karşı hazırlık seviyesini yükseltmek amacıyla yapılacak tatbikatlarda ilçelerin mevcut durumları gözlemlenecek ve tespit edilen eksiklikler giderilecek.

Bu kapsamda, kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi ve müdahale kapasitesinin artırılması için yapılan çalışmaların önemine dikkat çekildi.

Batman'da afet hazırlık çalıştayı yapıldı

Batman'da afet hazırlık çalıştayı yapıldı

 

Kaynak: İLKHA

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, motosiklet ..
Batman Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, il genelinde faaliyet gösteren aka..
Batman'daki sivil toplum kuruluşları, HAMAS ile siyonist işgal rejimi a..
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Elma Sokağı..
Batman'da park halindeki bir araçta çıkan yangın, çevrede paniğe neden ..
Batman'ın Gap Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan silahlı kavga s..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=