Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları'nda görev değişimi

23 Eylül 2025, 21:45 - Okunma: 75

2 yıldır HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları Başkanlığını yürüten Burak Demir, bayrağı Yusuf Serik’e devretti.

HÜDA PAR Batman İl binasında gerçekleşen devir-teslim törenine HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Merkez İlçe Başkanı Cihad Altun katıldı.

Mevcut Başkan Burak Demir, görevi Yusuf Serik’e teslim etti ve yeni görevinde başarılar diledi.

Yeni başkan seçilen Yusuf Serik, görevi devraldığı Demir’e şu ana kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “Burak Demir Başkanımızın görev süresi boyunca üzerine düşen görevleri layıkıyla yaptığının şahidiyiz. Batman gençliği için gösterdiği emek ve bugüne kadar HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları'na kattığı değerler için kendisine şükranlarımı sunuyorum.

Hepimiz bunun bir bayrak yarışı olduğunun bilincinde olarak aldığımız bayrağı daha ileriye taşımanın gayreti içerisinde olacağız. Bu sorumluluk ve görev bilinci ile Batman gençliğine her alanda dokunmak ve gençliğin hak ettiği değeri elde etmesi için yorulmadan çalışmak en önemli görevimiz olacaktır." ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Şahin’de yaptığı açıklamada, “Burak Demir kardeşimiz değerli çalışmalarıyla partimize ciddi katkılar sundular. Teşkilatlarımızda kendisinden istifade etmeye devam edeceğiz. Yaptıkları ve yapacakları hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyor, Rabbimden sıhhat ve afiyet diliyorum. Görevi devralan Yusuf Serik kardeşime de bu hayırlı mücadelede muvaffakiyetler diliyorum. Bu bayrağı daha da yükseklere taşıyacağından şüphemiz yoktur.” dedi.

huda-par-batman-il-genclik-kollarinda-gorev-degisimi-1.jpg

huda-par-batman-il-genclik-kollarinda-gorev-degisimi-2.jpg

huda-par-batman-il-genclik-kollarinda-gorev-degisimi-5.jpg

huda-par-batman-il-genclik-kollarinda-gorev-degisimi-3.jpg

huda-par-batman-il-genclik-kollarinda-gorev-degisimi-4.jpg

 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç ile Batman Milletvekili Serkan Rama..
Batman'ın Gercüş ilçesine bağlı Kayapınar beldesinde ulaşım alanında ön..
Halk günü programı kapsamında il binasında halkla bir araya gelen HÜDA PAR ..
Batman CHP’den istifa eden 500 kişi AK Parti’ye geçti.
HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Cihad Altun, Yeniden Refah Partisi Batm..
HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Cihad Altun, Ak Parti Batman Merkez İlç..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=