Lütfen bekleyin..



Peygamber Sevdalıları Platformu'ndan Ödül Törenine Davet

10 Mart 2016, 20:24 - Okunma: 2445

Siyer Sınavı'nda Batman'da dereceye girenlere Cumartesi günü ödülleri verilecek. Programa tüm halk davet edildi.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Siyer Sınavı ödül töreninin ikincisi 12 Mart Cumartesi günü yapılacak. 1001 Ödüllü Siyer Sınavı'nda yoğun katılım gösteren Batman halkı ödüllerini almaya devam ediyor. Geçen hafta Cumartesi günü Yeni Kültür Turizm İl Müdürlüğünde düzenlenen ödül töreninde dereceye giren bayanlara ödülleri verilirken, ödül töreni programının ikincisi ise Cumartesi günü yapılacağı belirtildi.

12 Mart Cumartesi günü saat 13.00'da başlan ödül töreni hakkında açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlerinden Feyzi Aydın,  “Siyer Sınavında Batman'da dereceye girenlerin ödülleri vermeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz Cumartesi ve Pazar günü 1, 2 ve 3. kategoride dereceye giren bayanlara ve kız çocuklarına düzenlediğimiz bir program ile ödüllerini verdik. 12 Mart 2016 Cumartesi günü aynı şekilde yeni Kültür Turizm İl Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenleyeceğimiz ödül töreni programında 1, 2 ve 3. kategorilerde dereceye giren erkeklere ödüllerini vereceğiz. Saat 13.00'da 3. kategori, 19.30’da ise 1. ve 2.  kategoride dereceye girenlerin ödüllerini verileceğiz.” dedi.

“Her sene düzenlemiş olduğumuz Siyer Sınavı, bu sene büyük bir katılımla gerçekleştirildi.” diyen Aydın, “Batman'da 10 binin üzerinde kayıt aldığımız siyer sınavına önümüzdeki senelerin sınava katılımın katlanacağını ümit ediyoruz. Türkiye geneli 1001 ödüllü siyer sınavında Batman’da dereceye giren kardeşlerimizden 2 kişi umre, 1 kişi diz üstü bilgisayar, 6 kişi tablet, 7 kişi bisiklet, 16 kişi kitap seti, 10 kişi kol saati, 12 kişi mp4, 27 kişi futbol topu, 37 kişide eşarp kazandı. Cumartesi günü düzenleyeceğimiz siyer sınavı ödül töreni programına tüm halkımız davetlidir.” diye konuştu.

“Batman’ın Kutlu Doğum etkinliği 24 Nisan Pazar günü olacak”

Açıklamasının devamında Aydın, şunları söyledi: “Kutlu Doğum Haftasının manevi iklimine yaklaştığımız şu günlerde düzenlediğimiz farklı etkinliklere halkımızın yoğun teveccüh gösterdiğini görüyoruz. Bu da bizleri fazlasıyla sevindirmekte ve daha güzel programlarla halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu arada tekrar hatırlatarak istiyorum; salâvat kampanyamız, şiir ve makale yarışmamız sürmektedir. Kutlu Doğum etkinlikleri için çalışmalarımız son aşamaya gelmiştir. 26 Mart’ta startı verilecek Kutlu Doğum etkinliklerimizin tarihlerini belirledik. Batman'da yüz binlerin katılım sağlayacağını ümit ettiğimiz Kutlu Doğum etkinliği ise 24 Nisan Pazar günü olacaktır.” 

Kaynak: Haber Kaynağı

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Ailemiz: Huzur Ve Güven Kaynağımız” konusu işlendi...
HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Cihad Altun, ‘Engelliler Haftası’ neden..
Batman'da 6 yaşındaki küçük kız çocuğu Hayrunnisa Yanaç, harçlıklarını ..
Bahar aylarının başlamasıyla beraber taze peynir üretiminin başladığını ifa..
Gençliğinde kıtlık olduğunu, çoğu şeyi bulmakta yoksun olduklarını ama huzu..
Cuma Hutbelerinde “Medeniyetimiz, Vakıf Medeniyetidir” konusu işlendi...

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=