Lütfen bekleyin..



Hak İş’ten Özgür Gündem’e tepki

11 Mart 2016, 20:13 - Okunma: 2378

Batman Hak-İş İl Temsilcisi Bünyamin Söğüt, İslam’a alçakça saldıran PKK’nın yayın organı Özgür Gündem Gazetesine sert tepki gösterdi.

PKK’nın yayın organı Özgür Gündem Gazetesi tarafından Hz. Peygamberine Hadisine yönelik yapılan çirkin saldırıya tepkiler gelmeye devam ediyor.

Yapılan çirkin karikatür ile ilgili basına açıklamalarda bulunan Batman Hak-İş İl Temsilcisi Bünyamin Söğüt,  “Özgür Gündem Gazetesi'nin 9 Mart 2016 tarihinde yayımlanan bir karikatürde, Hz. Muhammed'in (sav) kadınlarla ilgili ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ hadis-i şerifine atıfta bulunularak hakaret etmiştir. Daha öncede bilindiği üzere PKK’ya yakınlığıyla bilinen STK’lar ve DBP’li belediyeler bilboardlara Peygamberimize hakaret içeren karikatürler afişe edilmişti. Şimdi biz gördük ki Charlie Hebdo tek Fransa’da değil Türkiye’de de kendi çirkinliğini ve yerli Charlie Hebdo olduklarını bir defa daha gösterdiler.” dedi.

Özgür Gündem Gazetesi’nin Müslümanların dini ve kültürel değerlerine savaş açarak kendi içlerinde gizledikleri İslam düşmanlığını dışa vurduklarına dikkat çeken Söğüt, “Yüzde 99’unu Müslüman olduğu bir ülkede ve kendilerini o ülkenin ulusal gazetesi olarak gören Özgür Gündem alelen Müslümanlara ve ülkesinin dini ve kültürel değerlerine savaş açarak kendi içlerinde gizledikleri İslam düşmanlığını dışa vurmuşlardır. İslam’a hakaret edenler ve saldıranlar, tarih boyunca başarıya ulaşamamışlardır. Ayrıca İslam dinini kadınlara verdiği değere hakaret ederek kendi zihniyetlerinin kadına verdiği değeri tüm çirkinliğiyle göstermişlerdir.” şeklinde tepki gösterdi.

Söğüt son olarak, “Biz birer Müslüman olarak Sivil toplum kuruluşları İslami değerlere yapılan bu saldırıyı kınamaya davet ediyoruz.” diye çağrıda bulundu.

batman-hak-is-il-temsilcisi-bunyamin-sogut.jpg

Kaynak: HÜR24Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=