Lütfen bekleyin..



Batman'da "Mevlid-i Nebi Haftası" programı gerçekleştirildi

16 Aralık 2025, 13:18 - Okunma: 41

Batman'ın Gercüş ilçesinde "Mevlid-i Nebi Haftası" kapsamında düzenlenen programda, Hazreti Peygamber'in hayatı ve insanlığa bıraktığı değerler ele alındı. Etkinliğe ilçe protokolü ve vatandaşlar katılım sağladı.

Batman'ın Gercüş ilçesinde "Mevlid-i Nebi Haftası" dolayısıyla bir program düzenlendi.

Etkinlikte Gercüş Kaymakamı Muhammed Öztaş, Belediye Başkanı Gündüz Günaydın ve ilçe kurumlarının temsilcileri yer aldı.

Programın konuşmacısı, Şırnak Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. İbrahim Baz oldu.

Prof. Dr. Baz, katılımcılara Hz. Peygamber’in yaşamı, ahlaki yönü ve bıraktığı miras üzerine bilgiler aktardı.

Etkinlik, birlik ve beraberlik mesajlarıyla sona erdi.

Batman'da

 

Kaynak: İLKHA

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Kız Yurdu'nda kalan öğrenciler, "Komşum Projesi" kapsa..
Batman İl Müftülüğü tarafından Mehmet Emin Terece Camii'nde sabah namaz..
Batman'ın eğitimde öne çıkan kurumlarından Gazi Anadolu İmam Hatip Hafı..
Cuma Hutbelerinde “İnsan: Kâinatın Gözbebeği” konusu işlendi.
Batman İl Müftülüğü, 13 Aralık Cumartesi günü Mehmet Emin Terece Camii'..
MÜSİAD Batman Şubesi, kentteki 15 okulda toplam 850 ihtiyaç sahibi öğrenciy..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=