Lütfen bekleyin..



Batman'da Çanakkale Şehitleri sabah namazında anıldı!

18 Mart 2016, 12:58 - Okunma: 2828

Çanakkale Şehitleri, Batman İl Müftülüğü tarafından sabah namazında düzenlenen programda dualarla anıldı.

Batman Bahçelievler Mahallesinde bulunan Kudret Camii'sinde Çanakkale Şehitleri 101'inci yılında anıldı.

Sabah namazında düzenlenen anmaya Batman İl Müftüsü Turgut Erhan, Müftü Yardımcıları Muhammed Yusuf Yaşar, Ahmet Duran, müftülük personeli ve cami cemaati katıldı.

Kılınan sabah namazı sonrası Kur’an-ı Kerim okundu. İl Müftüsü Turgut Erhan yaptığı konuşmasında her namazda okunan süre ve duaların önemine değinerek anma etkinliği hakkında konuştu.Müftü Erhan'ın konuşmasının ardından Müftü Yardımcısı Muhammed Yusuf Yaşar, uzun uzun dua etti.

Anmak programı sonrası katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu. 

batmanda-canakkale-sehitleri-sabah-namazinda-anildi!.jpg

batmanda-canakkale-sehitleri-sabah-namazinda-anildi!-001.jpg

batmanda-canakkale-sehitleri-sabah-namazinda-anildi!-002.jpg

batmanda-canakkale-sehitleri-sabah-namazinda-anildi!-003.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Ramazan, Cami ve Hayat” konusu işlendi.
İman ve Din ile El-Kuddus ile ilgili açıklamalar...
Ramazan ayının başlamasıyla birlikte Batman'daki camilerde mukabele hal..
Umut Kervanı Batman Derneği Başkanı Nurettin Teymur, Ramazan ayının başlama..
Ramazan ve Oruç ile ilgili açıklamalar...
On bir ayın sultanı Ramazanın gelişiyle birlikte Batman'daki camilerde ..

RSS
© 2026 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=