Lütfen bekleyin..



SAĞ-ÇEV'den 'ATT Haftası' mesajı

24 Mart 2016, 14:39 - Okunma: 3665

Batman SAĞ-ÇEV 'ATT Haftası' nedeniyle basın açıklaması yaptı.

Batman Sağlık ve Çevrecilik Derneği (SAĞ-ÇEV) Yönetim Kurulu Adına Dernek Başkanı Sıtki Güneş, 22-28 Mart ATT (Acil Tıp Teknisyenleri ) Haftası nedeniyle basın açıklaması yaptı.

Her yıl 22-28 Mart ATT (Acil Tıp Teknisyenleri ) haftası olarak kutlandığını belirten Güneş, "Tüm zorluk ve olumsuzluklara rağmen gece gündüz, kar kış demeden fedakârca ve özverili bir şekilde durmadan çalışan, herhangi bir menfaat beklemeksizin dil, din ve düşünce farkı gözetmeksizin halkın yanında olan, onun derdi ile dertlenen halkın imdadına koşan, yaralarını saran, acılarını dindiren, insana hizmeti esas alan tüm ATT çalışanlarına toplum olarak şükran borçluyuz. Bu vesile ile ATT haftasını kutlar, her alanda hizmet eden ATT çalışanlarının hizmet ve başarılarının devamını dileriz." dedi.

sitki-gunes.jpg

 

Kaynak: HÜR24Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari Bina önünde toplanan sağlık çalı..
Batman’da evindeyken göğsünde ani ve şiddetli bir ağrı hissedince yakınları..
Batman Valisi Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp; “Engeliler Haftası” ve ..
Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Radyoloji Birimi, yapay zeka destekli ..
İl Sağlık Müdürü Murat Solmaz'ı ziyaret eden Batman Milletvekili Serkan..
Batman İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nd..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=