Lütfen bekleyin..



Bilgi yarışmasında veliler yarıştı

29 Mart 2016, 14:43 - Okunma: 102355

Batman Turgut Özal İmam Hatip Ortaokulu'nda ‘Benim Kahramanım Sensin’ adlı bilgi yarışmasında veliler yarıştı.

Batman Turgut Özal İmam Hatip Ortaokulu bahar etkinlikleri kapsamında ‘Benim Kahramanım Sensin’ bilgi yarışması düzenledi.

Turgut Özal İmam Hatip Ortaokulu binasında bulunan konferans salonunda gerçekleşen Bilgi yarışmasına Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Şirin Temiz, Şube Müdürü Cemal Konakçı, Öğretmenler, Öğrenciler ve veliler katıldı.

Yarışma öncesi Okul Müdürü Şaydin Yiğit bahar etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdikleri ‘Benim Kahramanım Sensin’bilgi yarışması hakkında bilgi verdi. Verilen bilginin ardından veliler çocuklarıyla birlikte yarıştı. Oldukça heyecanlı geçen bilgi yarışmasının sonunda tüm velilere katılım belgeleri Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Şirin Temiz ve Şube Müdürü Cemal Konakçı tarafından verildi.

Her baba çocuğunun gözünde kahramandır diyen, Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Şirin Temiz; “Çok güzel bir yarışma gerçekleştirildi, bende bir veli olarak izlerken duygulandım.  Bu sürecin içinde yer alan hem yarışmacı velilerimiz, hem de burada bu birlikteliği sağlama adına bulunan siz değerli velilerimiz, aslında hepiniz sevgili çocuklarınızın birer kahramanısınız. Bilgi yarışmasında elde edilen dereceden çok daha önemli olan siz değerli velilerin burada bulunması, Burada bulunarak en değerli varlığınız, sevgili çocuklarınızla yakından ilgilenmeniz, çocuklarınızı mutlu etmekle kalmadı, onlara çok değer verdiğinizi de göstermiş oldunuz.  Bu etkinlikle, okul veli işbirliğinin güzel bir örneğini gerçekleştirdiniz. Emeği geçen okul idaresi, öğretmen ile okul aile birliği üyelerine ve duyarlılık gösterip katılan siz değerli velilerimizi kutluyor teşekkür ediyorum” dedi.

batmanda-bilgi-yarismasinda-veliler-yaristi.jpg

Kaynak: HÜR24Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cep telefonu başta olmak üzere aşırı dijital ekran kullanımının öğrencileri..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=