Lütfen bekleyin..



Büyüklere örnek olsun!

29 Mart 2016, 14:52 - Okunma: 2787

Batman'da 6 yaşındaki Minik Aksa Nur, örnek bir davranış sergileyerek, biriktirdiği harçlığını yetimlere verilmek üzere hayır kurumuna bağışladı.

Batman’da 6 yaşındaki Aksa Nur Gültekin’den örnek bir davranış geldi. Minik Aksa Nur, biriktirmiş olduğunu harçlığını Umut Kervanı Platformuna üye derneklerden Muhtaçlar ile Dayanışma Derneği (Umut-Der) Gıda Bankasına bağışladı.

Minik Aksanur, harçlığından biriktirdiği 181 TL’yi, yetim çocuklara ulaştırılmak üzere Umut-Der Genel Sekreteri M. Nurullah Günaydın’a teslim etti.

Yaptığı bağıştan dolayı çok mutlu olduğunu belirten minik Aksanur, herkesi fakir ve muhtaçlara yardım etmeye çağırdı.

Batman Umut Der Genel Sekreteri M. Nurullah Günaydın ise “Aksanur, kumbarasını Umut-Der Gıda Bankasına getirip yetim çocuklara verilmesini istedi. Küçük hayırseverin yapmış olduğu bu davranış bizim için çok anlamlıdır. Umarım bu davranış herkese bir örnek teşkil eder. Bu tür çocuklar ve onları yetiştiren aileler var oldukça inşallah geleceğimiz aydınlık olacaktır. Allah kendisinden razı olsun, bu küçük kardeşimizi bu ahlakla büyüten ailesine de sonsuz teşekkür ederiz.” diye konuştu. (İLKHA)

buyuklere-ornek-olsun!.jpg

buyuklere-ornek-olsun!-001.jpg

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Memur-Sen Batman Engelliler Komisyonu Başkanı Mehmet Nuri Çelik, kamu binal..
Gazze'de yaşanan insani drama sessiz kalmayan Batman Şehit Ömer Halisde..
Batman Havalimanı’nda düzenlenen törenle 190 kişilik ilk hacı kafilesi, yak..
İlahiyatçı Muhsine İpek, Anneler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada anneli..
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Kayapınar Belde Belediye Başkan..
Cuma Hutbelerinde “Vakıf: Yaratan'a Hürmet, Yaratılana Merhamet” konusu..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=