Lütfen bekleyin..



Milletvekili Hamidi'den 'kutlu doğum' mesajı

19 Nisan 2016, 17:32 - Okunma: 2312

Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, kutlu doğum haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Batman Milletvekili Ataullah Hamidi,Kutlu doğum haftası nedeniyle yayımladığı mesajda, "İnsanlık için en büyük müjde ve en büyük hadise olanen mükemmel rehber, Allah’ın Habibi Peygamber Efendimizin (ASM) yeryüzüne teşriflerini idrak ettiğimiz kutlu doğum haftasının hayırlara vesile olmasını Cenab- Hak’tan niyaz ediyorum." dedi.

Hazreti Peygamber(ASM), getirdiği kutlu mesajla gönülleri aydınlatan bir hidayet güneşi olduğunu belirterek, 

Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizi (ASM) anmanın esas gayesi, cihanşümul olan nübüvvet ve risaletini, güzel ahlakını anlamak ve sünnetine ittiba etme azmini artırmaktır. Resul-i Ekrem’in(ASM) getirdiği tevhid dini olan İslamiyet, müminlerde birlik, beraberlik ve kardeşliği gerekli kılmaktadır. Birleşen su damlaları gibi, Kur’an-ı Kerim’in saadet ve selamet mecrasında birleşerek, bu vatana hayat suyu olan İslam’ın hakikat sularını akıtmalıyız. Hem nur, hem kuvvet olan imanın verdiği nur ve şuur ile Cenab-ı Hakk’ın isimleri adedince birlik alakalarını, ittifak bağlarını ve kardeşlik münasebetlerini içimizde sarsılmaz şekilde kalıcı kılmalıyız." ifadelerini kullandı.

Hamidi mesajının sonunda, "Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in (ASM) getirdiği kudsi mesajın hatırlanmasına, bütün hayatında gösterdiği hoşgörü, sevgi, birlik, beraberlik ve yüksek ahlakın içimizde daha da yerleşip kökleşmesine, barış ve huzurun tesisine vesile olması dileğiyle tüm hemşehrilerimin ve İslam âleminin Kutlu Doğum Haftasını can-ı gönülden tebrik ediyor, iki cihan saadetine mazhariyetler diliyorum." dedi.

Kaynak: HÜR24Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Memur-Sen Batman Engelliler Komisyonu Başkanı Mehmet Nuri Çelik, kamu binal..
Gazze'de yaşanan insani drama sessiz kalmayan Batman Şehit Ömer Halisde..
Batman Havalimanı’nda düzenlenen törenle 190 kişilik ilk hacı kafilesi, yak..
İlahiyatçı Muhsine İpek, Anneler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada anneli..
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Kayapınar Belde Belediye Başkan..
Cuma Hutbelerinde “Vakıf: Yaratan'a Hürmet, Yaratılana Merhamet” konusu..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=