Lütfen bekleyin..



Yapıcıoğlu’ndan ‘Berat Kandili’ tebrik mesajı

20 Mayıs 2016, 18:22 - Okunma: 3270

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, yarın akşam idrak edilecek olan Berat Kandili dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Berat Gecesi münasebetiyle tebrik mesajı yayımladı.

Yapıcıoğlu’nun kandil mesajında şu ifadelere yer verildi:

Allah (cc)’ın rahmeti ve bereketiyle donattığı mübarek üç ayların çok daha fazla bereketli ve rahmeti ilahinin sağanak sağanak âlemin üzerine yağdığı bir Berat Kandiline daha bizleri ulaştıran Rabbimizi hamd ile tesbih ediyoruz.

İslam âleminin Berat Kandilini tebrik ediyor ve tüm insanlık âleminin, bilhassa Müslümanların içinde bulunduğu bela, musibet ve ızdıraptan kurtulmalarına vesile olmasını temenni ediyorum.

Son iki asırdır adeta bela ve musibetlerle imtihan edilen ve ümmet olarak içine düştüğümüz tefrika ateşinin ümmet coğrafyasını her geçen gün daha da ayrıştırdığı bu günlerde Rabbimizden dileğimiz İslam ümmetine, meselelere ferasetle bakmayı ve vahdet nasip etmesidir.

Ümmetin kendi arasında ihtilaflar, çekişmeler, maddi manevi çöküntü ve buhranlar yaşadığı şu dönemde, İslam Coğrafyası’nın hazin hali ortadadır.

Sömürü, işgal, yıkım, kan ve gözyaşının durmak bilmediği bu zamanda, “Her mühim iş o gecede belirlenir” ayeti sırrınca Berat gecesini rabbimizden bize sunulan bir ikram ve kaçırmamamız gereken bir fırsat olarak bilelim.

Rabbimizden, her mühim işin belirlendiği bu gecede, ümmetin akıbetini ve İslam Coğrafyası’nın gidişatını hayır üzere kılması niyazında bulunurken, bu gecenin tüm Müslümanlara ve insanlığa hayırlara vesile olmasını diliyorum. 

yapicioglu’ndan-‘berat-kandili’-tebrik-mesaji.jpg

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Ailemiz: Huzur Ve Güven Kaynağımız” konusu işlendi...
HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Cihad Altun, ‘Engelliler Haftası’ neden..
Batman'da 6 yaşındaki küçük kız çocuğu Hayrunnisa Yanaç, harçlıklarını ..
Bahar aylarının başlamasıyla beraber taze peynir üretiminin başladığını ifa..
Gençliğinde kıtlık olduğunu, çoğu şeyi bulmakta yoksun olduklarını ama huzu..
Cuma Hutbelerinde “Medeniyetimiz, Vakıf Medeniyetidir” konusu işlendi...

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=