Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR'dan Ramazan mesajı

03 Haziran 2016, 14:39 - Okunma: 2252

HÜDA PAR Batman İl Teşkilatı Ramazan ayı münasebetiyle tebrik mesajı yayımlayarak, Ramazan Ayı’na ümmetin içinde bulunduğu sıkıntılar nedeniyle buruk girildiğine dikkat çekildi.

Pazartesi günü başlayacak olan Ramazan Ayı münasebetiyle HÜDA PAR Batman İl Teşkilatı bir  tebrik mesaj yayımladı.

Tebrik mesajında, evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan, bereketleri ve hayırları içinde barındıran Ramazan Ayı’nın, tüm Müslümanlar ve insanlık için bir fırsat olduğuna vurgu yapılarak, Ramazan ayının içinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni barındırdığı belirtilerek, Kur'an-ı Kerim’in, bu mübarek gecede indirildiği ifade edildi.

Ramazan Ayı’na İslam Coğrafyasında yaşanan zulümler nedeniyle buruk girildiğine dikkat çekilen açıklamada, “Bu yılda Ramazan Ayı’na ümmetin içinde bulunduğu zulüm ve baskılar nedeniyle maalesef buruk giriyoruz. İslam düşmanlarının İslama ve Müslümanlara olan düşmanlığının sınır tanımadığı bu zaman diliminde tüm Müslümanların Ramazanı fırsat bilerek İslama göre hayatlarını bütün yönleriyle tanzim etmeleri ve birbirleriyle savaşmayı terk ederek İslam düşmanlarına karşı birlik olmaları ve onlara fırsat vermemelerini diliyoruz” denildi. 

Tebrik mesajında son olarak, “Ramazan’da, maddi-manevi yönden güzel bir ay yaşamak temennisi ile tüm İslam aleminin Ramazan-ı Şerifini tebrik eder; bu ayın Müslümanlar arasında vahdete, kardeşliğe ve insanlık için hidayet ve kurtuluşa vesile olmasını Rabb-i Rahim’den niyaz ederiz.” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da onlarca yetim ve ihtiyaç sahibi aileye giyim ve ayakkabı yard..
Cuma Hutbelerinde “Ailemiz: Huzur Ve Güven Kaynağımız” konusu işlendi...
HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Cihad Altun, ‘Engelliler Haftası’ neden..
Batman'da 6 yaşındaki küçük kız çocuğu Hayrunnisa Yanaç, harçlıklarını ..
Bahar aylarının başlamasıyla beraber taze peynir üretiminin başladığını ifa..
Gençliğinde kıtlık olduğunu, çoğu şeyi bulmakta yoksun olduklarını ama huzu..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=