Lütfen bekleyin..



Vali Çelik gazetecilerle vedalaştı

07 Haziran 2016, 17:40 - Okunma: 2401

Eskişehir Valiliği’ne atanan Batman Valisi Azmi Çelik, BM-GYC'ni ziyaret ederek basın mensuplarıyla vedalaştı.

Valiler Kararnamesiyle Eskişehir Valiliği’ne atanan Azmi Çelik, Batman Mezopotamya Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyet binasında basınla bir araya geldi. Vali Çelik, cemiyet yönetimi ve üyeleri tarafından karşılandı. 

Vali Azmi Çelik, 2 yıl önce Eskişehir vali yardımcılığından Batman Valiliği’ne ve Batman Valiliği’nden de Eskişehir Valiliğine atandı.

Sıcak bir sohbet havasında geçen görüşmede Çelik, Batman’a yeni atanan Vali Ahmet Deniz’e kent için iyi olması temennisinde bulundu. (M.Sait Çelik-batmanbasin.com)

vali-azmi-celik.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Umut Kervanı Batman Derneği, afetlere karşı hazırlıklı olmak amacıyla gönül..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, Musab Bin Umeyr ve Nesi..
Cuma Hutbelerinde “Vefa İmandandır” konusu işlendi.
Batman'da 6'ncı sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Esma İnağ, aldığı ilk ..
Batman'da bu yıl 3'ncüsü düzenlenen Gastronomi Festivali, Batman Va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Genel Başkanı Molla Beşir Şimşek, kasım ayında ..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=