Lütfen bekleyin..



Mustazaflar Cemiyeti’nden Şehit Aytaç Baran mesajı

09 Haziran 2016, 17:34 - Okunma: 2182

Mustazaflar Cemiyeti Genel Merkezi Aytaç Baran’ın şehadetinin sene-i devriyesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Geçen yıl bugün evine gitmek üzere, hizmetlerde bulunduğu derneğinden çıktıktan dakikalar sonra silahlı saldırıya uğrayan Yeni İhya-Der Başkanı ve HÜDA PAR üyesi Aytaç Baran’ın şehadetinin birinci yılı münasebetiyle Mustazaflar Cemiyeti Genel Merkezi tarafından bir mesaj yayımlandı.

Tarih boyu hak-batıl savaşının olduğuna ve bu uğurda Allah için canlar feda edildiğine dikkat çekilen mesajda, “Şehitler kervanı kıyamet gününe kadar Allah’ı umarak seyir halinde olacaktır. Bu kervanın öncüleri olduğu gibi ardılları da olacaktır. Hüseyinler, Selahaddinler, Abdulselamlar, Yasinler, Aytaçlar ne ilkti ne de son olacaklar.” denildi.  

“Kimi zaman Susa olduk camilerde kurşunlandık.” denilen mesajda, “Abdulselamlarımızı karanlık hücrelerde işkencelerde kurban verdik, gün oldu Karacadağ’da mayınlarla parçalandık, 6-7 Ekim’de binalardan atıldık, kurşunlandık, yakıldık, küçük Yasin’imizin ardından ağıtlar yaktık. Yetmedi! Zalimler doymamıştı akıttıkları kana. Tarihler 9 Haziran 2015’i gösterdiğinde ömrünü İslam’a adayan; çocukluğundan başlamak üzere hayatının tüm evrelerinde Kur’an ile hemhal olan Aytaç Baran kardeşimiz de faili belli kirli kurşunların hedefi olmuştu. Şehadet haberi tüm mü’minleri derinden sarsmış, yürekleri yakmıştı. O naif sesli, mütebessim, mütevazı İslam davetçisi hep arzuladığı şehadete kavuşmuştu.” ifadelerine yer verildi.  

Yayımlanan mesajın sonunda, “Şehadet yıldönümü olan kıymetli kardeşimiz Şehit Aytaç Baran’ı tekrar rahmetle anıyor ve özlemle yâd ediyoruz. Ne ondan öncekiler unutuldu ne o ve ne de ondan sonrakiler unutulacak, şanlı tarihimiz en mümtaz köşelerinde yerlerini alacaklardır. Davamınız sonu Allah’a hamd etmektir.” denildi.  (İLKHA)

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=