Lütfen bekleyin..



Belediyenin kazdığı çukura araba düştü:2 yaralı

16 Haziran 2016, 15:24 - Okunma: 2231

Batman Belediyesi tarafından bakım ve onarım çalışması yapılan yol üzerinde kazılan çukuru fark edemeyen sürücünün kullandığı otomobilin, çukura düşmesi sonucu 2 kişi yaralandı.

Batman merkez Kültür Mahallesinde Batman Belediyesi BASKİ Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle yol üzerinde yapılan kazıyı fark edemeyen sürücü, otomobili ile çukura düştü.

Kazı çalışmasının yapıldığına dair herhangi bir işaretin bulunmaması ve gerekli önlemin alınmaması nedeniyle meydana gelen kazada otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Kültür Mahallesi Üniversite Caddesi istikametinde, Batman Belediyesi BASKİ Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan bakım ve onarım çalışmaları kapsamında kazı yapıldı. Gerekli önlemlerin alınmadan yapılan kazı çalışması kapsamında cadde ortasında büyük bir çukur açıldı. Kazı çalışmasının yapıldığı yoldan, saat 07.30 sıralarında geçen ve su birikintileriyle dolan çukuru fark edemeyen 61 FE 099 plakalı otomobilin sürücüsü,  otomobiliyle çukura girerek kaza yaptı.

Kazada otomobilde bulunan iki kişi yaralandı. Yaralılar çağrılan ambulanslarla Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Çukura giren ve büyük maddi hasarın oluştuğu otomobil çekici ile kaldırılırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. (İLKHA)

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=