Lütfen bekleyin..



Sanayi sitesinde korkutan yangın

18 Haziran 2016, 14:16 - Okunma: 2029

Batman merkez Ek Sanayi Sitesinde meydana gelen yangın, korku dolu anların yaşanmasına sebep oldu.

Batman Ek Sanayi Sitesinde bulunan bir oto lastikçi dükkanında bilinmeyen bir nedenle meydana gelen yangın, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Alınan bilgilere göre, saat 05.00 sıralarında Hasankeyf yolu üzerinde bulunan Ek Sanayi Sitesinde bulunan bir oto lastikçi dükkanında bilinmeyen bir nedenle meydana gelen yangın, işyerini  küle çevirdi. Oksijen tüpleri ve akülerin bulunduğu dükkanlara yakın olan işyerinde çıkan yangının sıçramadan kontrol altına alınması ise olası bir faciayı önledi.

Olay yerine çağrılan Batman Belediyesi itfaiye ekipleri yangını söndürmeye yetersiz kalınca TPAO, İl Özel İdare ve içme suyu tankerleriyle yangına müdahale edildi. Yangına müdahale esnasında vatandaşların da itfaiye ekiplerine büyük destek sağladıkları görüldü. Yangın saatler sonra kontrol altına alınabildi.

Yangın nedeniyle olay yerine giden vatandaşlardan Şerif Dinçer, "Saat 05.00 sıralarındaydı sanayiden dumanların yükseldiğini görünce apar topar buraya geldim. Yangın sanırım bir oto lastikçide olmuş. Yangının çıktığı dükkanın yanında tehlikeli maddelerin bulunduğu oksijen tüpleri ve akü dükkanları bulunuyor. Yangının oralara sıçramaması bizim tek tesellimiz oldu. Çünkü hepsi patlayıcı ve yanıcı maddelerdir." ifadelerini kullandı.

Bazı vatandaşlar da Belediye İtfaiye ekiplerinin yangını söndürmede yetersiz kalmasına tepki göstererek, Batman'da eşzamanlı bir yangın çıkması halinde hiçbir müdahalenin yapılamayacağını dile getirdiler.  

Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldı.  (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonlarda ev, ar..
Batman'da çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs yakalanarak cezaevine teslim..
Batman Üniversitesi Merkez Kampüsü'nde "Kampüs İntifadası Çadır N..
Batman'da geçtiğimiz hafta bir kişinin öldüğü, biri bebek 3 kişinin de ..
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, CHP'nin Grup Başkan Vekili Gökhan G..
Batman Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri, düzenledikleri kitlesel bas..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=