Lütfen bekleyin..



Batman'da bildik manzara!

20 Haziran 2016, 03:08 - Okunma: 1936

Batman'ı sular altında bırakan kısa süreli yağış, alt yapının ne kadar yetersiz olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Batman’da öğleden sonra yağan ve etkili olan yağış, sokak ve caddeleri adeta esir aldı. Altyapı yetersizliğinden dolayı göle dönen sokaklarda araç ve yaya trafiği durdu.

Yağan yağmurun ardından Petrol, Yavuz Selim, Belge, Gap, Bahçelievler, Gültepe ve birçok mahalle sokaklarında biriken sular, adeta Batman'ı teslim aldı. Yağmurla birlikte etkili olan rüzgâr bazı yerlerde ağaçları uçurdu. Biriken sular yüzünden çoğu araç ve yayalar suyun içinde mahsur kaldı. Hastane, cami, okul, ev ve iş yerleri sular altında kaldı. Yetersiz kalan birçok kanalizasyon da taştı.  Belediyenin altyapı çalışmalarının yetersiz olduğunu belirten vatandaşlar belediyeye tepki gösterdiler.  

Her yağmur yağdığında aynı manzarayla karşı karşıya kaldıklarını söyleyen vatandaşlar, biraz etkili olan yağmur yüzünden sokaklarda mahsur kaldıklarını belirterek yetkililere tepki gösterdi.  

Yağmur yüzünden biriken sular hem yayalara hem de araçlara zor anlar yaşattı. (İLKHA) 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valiliği, kentte basın açıklaması, oturma eylemi, stant açma, göster..
Batman'da yapılan çalışmalarda üç günde 11 ruhsatsız tabanca ele geçiri..
Batman'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlar sürerken polisin..
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Veysi Demir yayımladığı Batman&..
Batman'da bir araçta yapılan aramada yangın tüpünün içine gizlenmiş bir..
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) kararıyla bugünden itibaren katk..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=