Lütfen bekleyin..



Silahlı kavga: 1 ölü 1 ağır yaralı

22 Haziran 2016, 01:50 - Okunma: 2314

Batman’da iki grup arasında alacak-verecek meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen silahlı kavgada 1 kişi ölürken, 1 kişi ise ağır yaralandı.

Batman’da iki grup arasında alacak verecek meselesinden çıktığı belirtilen silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.

Olay, saat 18.30 sıralarında Batman Batı Raman Karayolu TEİAŞ karşısında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarındaki meseleyi çözmek için üzere bir araya gelen iki grup alacak verecek meselesinden dolayı tartıştı. Çıkan tartışma kısa sürede yerini silahlı kavgaya bıraktı.

Kavgada, kafalarına mermi isabet eden Muhammed Yusufoğlu ile Nizam Yusufoğlu ağır yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Özel bir hastaneye kaldırılan Nizam Yusufoğlu, yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybederken, ameliyata alınan ağabey Muhammed Yusufoğlu’nun ise beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, incelemelerde bulunarak, olay yerinden kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Olay ile ilgili soruşturma sürüyor. (İLKHA)

silahli-kavga.jpg

silahli-kavga-001.jpg

silahli-kavga-002.jpg

silahli-kavga-003.jpg

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da petrol sahasında elektrik akımına kapılan bir işçi ölürken 2 ..
DEM Partili Siirt Belediyesi, halkın büyük tepkisini çekecek bir karara imz..
Gelir İdaresi Başkanlığının (GİB) talimatları doğrultusunda Batman Defterda..
Batman'da denetlenen 126 güzellik merkezinden 74'üne toplam 491 bin..
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Batman'da her geçen gün artan u..
Batman'da sıcakların giderek yükselmesi araçlarda klima kullanımını art..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=