Lütfen bekleyin..



Hür24 yönetiminden TPAO Bölge Müdürü Akın’a ziyaret

15 Temmuz 2016, 10:03 - Okunma: 3420

HÜR24 ve Sitemiz Başyazarı Veysi Demir ve Batman Tarafsız Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Cebrail Uyanık, TPAO Batman Bölge Müdürü Gökhan Akın’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette TPAO Batman Bölge Müdürü Gökhan Akın, Batman’ın durumu, TPAO yatırım ve faaliyetleri ve TP Güreş takımı ile ilgili bilgi verdi.
TP ve Petrolspor’un güreşçisi Batmanlı Doğan Kara’nın 18-22 Temmuz’da Stockholm’da yapılacak olan Avrupa Güreş Yıldızlar şampiyonasına katılmasından dolayı mutlu olduklarını belirten Akın, tüm Batmanlıların Kara ve diğer güreşçilere sahip çıkmalarını ve dua etmelerini istedi.

Akın, Petrolspor ve TP Bölge Müdürlüğü olarak, güreş takımı ve diğer branşlarda alt yapıya önem verdiklerini ve yetişen gençler ile bunun meyvesini gördüklerini belirterek, “Alt yapıya verdiğimiz önemin meyvesini görüyoruz. Başarılı sporcularımız aynı zamanda Batman’ın tanıtım ve başarısına katkı sağlıyorlar. Tüm Batmanlıların sporcularımıza destek ve dua etmelerini diliyoruz” şeklinde konuştu.

TPAO Batman Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulüp Başkanı Gökhan Akın, Avrupa Güreş Yıldızlar şampiyonasına katılacak olan Milli güreşçi Doğan Kara’dan başarı beklediklerini ifade ederek; “Petrolspor’un alt yapısında yetişen milli sporcumuz Doğan Kara’nın Milli takım mayosu altında Avrupa şampiyonasında güreşecek olması bizi olduğu kadar tüm Batman halkını sevindirmiştir. Bize bu başarıyı yaşatan sporcumuza Avrupa şampiyonasında başarılar diliyoruz” dedi.

sitemizden-tpao-bolge-muduru-akin’a-ziyaret.jpg

sitemizden-tpao-bolge-muduru-akin’a-ziyaret-001.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valiliği, kentte basın açıklaması, oturma eylemi, stant açma, göster..
Batman'da yapılan çalışmalarda üç günde 11 ruhsatsız tabanca ele geçiri..
Batman'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlar sürerken polisin..
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Veysi Demir yayımladığı Batman&..
Batman'da bir araçta yapılan aramada yangın tüpünün içine gizlenmiş bir..
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) kararıyla bugünden itibaren katk..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=