Lütfen bekleyin..



3 binbaşı, 1 üsteğmen ve 1 başkomiser gözaltında

16 Temmuz 2016, 09:25 - Okunma: 2402

Batman’da darbe girişimi kapsamında Beşiri İlçe Emniyet Amirliğinde görev yapan bir başkomiser, Batman İl Jandarma Komutanlığında görev yapmakta olan 3 binbaşı ve bir üsteğmen gözaltına alındığı öğrenildi.

Batman Valiliği, Fetullahçı Terör  Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) darbe girişimde gözaltına alınanlar ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, “Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasının (FETÖ/PDY) Terör Örgütünün başkaldırısına karşılık güvenlik kuvvetlerimizce yapılan müdahaleler neticesinde 16 Temmuz günü asayiş ortamı tekrar tesis edilmiştir. İlimizde söz konusu olayla ilgili olarak herhangi bir şiddet olayı yaşanmamıştır.” denildi.

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: “İlimizde yaşanan olaylarla ilgili yapılan araştırmada; İlimiz Beşiri İlçe Emniyet Amirliğinde görev yapan bir başkomiser, Batman İl Jandarma Komutanlığında görev yapmakta olan FETÖ/PDY Terör Örgütünün başkaldırı kalkışmasında aktif olarak yer alan bir binbaşı ve bir üsteğmen ilimizde, ayrıca olay günü saat 04.00 sıralarında ilimizden ayrılan 2 binbaşı Diyarbakır’da gözaltına alınmıştır.”

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valiliği himayesinde Batman İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen..
Batman'ın İluh Mahallesinde bulunan ve ekonomik ömrünü dolduran Polis k..
Batman'da mahalle içerisinde bulunan parka kurulmak istenen baz istasyo..
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Covid sürecinde infaz düzenlemelerinden..
Batman Belediyesi, son günlerde şehirde yaşanan su kesintileriyle ilgili ol..
Batman'da meydana gelen kazada, seyir halindeki otomobil park halindeki..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=