Lütfen bekleyin..



Aydın Gök’ten darbe karşıtı gösterilere destek

17 Temmuz 2016, 21:24 - Okunma: 2281

Batman’da darbe girişimini protesto için toplanan kitleye konuşan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Aydın Gök, Yahudi ve Hıristiyanlara şirin görünmek isteyenlerin bugün mazlum, Müslüman halkın üzerine uçaklarla tanklarla saldırdığını söyledi.

Batman’da darbe girişimin protesto etmek için toplan kitleye hitap eden HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Aydın Gök, yapılan darbe girişiminin kabul edilemeyeceğini belirterek, “Müslümanlarla mücadele eden Gayri İslami yapıların batıl olarak kendilerini gösterdiklerinde Müslümanları aldatamadılar. Ancak kendilerini sureti haktan gösterdiklerinde ise Müslümanlar aldanabiliyorlar” dedi.

Gök devamla, "Hak ve Batıl mücadelesinde bizleri Hakkın taraftarı kılan Allah'a hamdolsun. Zira tarih boyunca Hak Batıl mücadelesi devam etmiştir. Bu mücadelede Batıl gerçek görüntüsü, gerçek yüzüyle karşımıza çıktığında galip gelmişiz. Fakat ne zaman ki Batıl hak perdesi, hak görüntüsüyle müslümanların karşısına çıkmış, halktan birilerini de kandırarak müslüman halka zarar vermiştir. Yıllarca dinler arası diyalog deyip Batı'ya şirin görünenler, Yahudi ve Hıristiyanlara şirin görünmek isteyenler bugün mazlum, müslüman halkın üzerine uçaklarla tanklarla gelip katliam yaptılar." şeklinde konuştu.

Kürt,Türk,Arap bütün kavimlerin ancak İslamla aziz olduklarına dikkat çeken Gök,"Şunu hiçbir zaman akıldan çıkarmayalım, Türk İslamla aziz olmuştur, Kürt İslamla aziz olmuştur, Arap İslamla aziz olmuştur. Her kim İslama teslim olmuşsa aziz olmuş, her kim İslâmdan uzaklaşmışsa rezil olmuştur. Allah son nefesimize kadar bizleri Hak yoldan ayırmasın. Son olarak şunu ifade edeyim ki, bu darbe herhangi bir partiye, herhangi bir gruba değil, halka ve halkın iradesine karşı yapılmıştır. Şanlı direnişiniz, şerefli direnişiniz mübarek olsun." ifadelerini kullandı.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valiliği, kentte basın açıklaması, oturma eylemi, stant açma, göster..
Batman'da yapılan çalışmalarda üç günde 11 ruhsatsız tabanca ele geçiri..
Batman'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlar sürerken polisin..
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Veysi Demir yayımladığı Batman&..
Batman'da bir araçta yapılan aramada yangın tüpünün içine gizlenmiş bir..
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) kararıyla bugünden itibaren katk..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=