Lütfen bekleyin..



Bıçaklı saldırganı vatandaşlar pasaja kıstırdı

22 Haziran 2015, 11:14 - Okunma: 2355

Batman’da iki kişiyi bıçakladıktan sonra kaçmak isteyen saldırgan bir pasajda kıstırıldı.

Batman’da 43 yaşındaki Yaman Utanç ve ismi öğrenilemeyen bir şahsı daha bıçakla yaralayan saldırgan, pasajda kıstırılarak polise teslim edildi.

Edinilen bilgilere göre, bugün saat 15.00 sıralarında bir kişiyi bıçakla yaralayan ismi öğrenilemeyen bıçaklı saldırgan, vatandaşlar tarafından çarşı merkezinde bir pasajda kıstırılarak polise haber verildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, saldırganı etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. İddialara göre saldırgan önceki gün saat 19.00 sularında HDP Batman İl binasının çaycısı Yaman Utanç'ı (43) bıçakladıktan sonra bugün de saat 15.00 sıralarında ismi öğrenilemeyen başka bir vatandaşı bıçakla yaraladı.  (M.Sait Çelik - İLKHA)

Video Linki: http://www.ilkha.com/video/3942/bicakli-saldirgani-vatandaslar-pasaja-kistirdi/

Etiketler : bıçaklı saldırgan
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman-Bismil istikametinde köprü çıkışında meydana gelen trafik kazasında,..
Batman'daki kamu yatırımlarının genel durumu, kurumlar arası koordinasy..
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), işverenleri çalışan maaşlarının banka aracılı..
Batman Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) altyapı güçlendirme çalışmaları de..
Batman’ın bir işyeri önünde çıkan silahlı kavgada 3 kişi ile 1 polis memuru..
Batman’da 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı...

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=