Lütfen bekleyin..



Bariyersiz kanal kazaya neden oldu

07 Ağustos 2016, 23:13 - Okunma: 2180

Batman’da “İkinci İluh Deresi” olarak adlandırılan kanal kazaya neden oldu.

Batman’da “İkinci İluh Deresi” olarak da adlandırılan kanalizasyon kanalının bariyersiz olmasından dolayı sık sık meydana gelen kazalar halkın tepkisine neden oluyor. Hiçbir önelimin alınmadığı kanalizasyon kanalına giren otomobilin içerisinde bulunan 5 kişi yaralandı.

Kaza, dün akşam saatlerinde Hilal Mahallesi sebze ve meyve hali önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kanalın yanında bulunan özel bir düğün salonuna giden ve içerisinde 5 kişinin bulunduğu M.U. yönetimindeki 45 EY 4594 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak, bariyersiz kanalizasyon kanalına girdi.

Kazada, araçta bulunan 5 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.  Yaralıların durumu iyi olduğu öğrenildi.

Batman Belediyesi BASKİ Müdürlüğüne bağlı kanalizasyon kanalının etrafının bariyer yapılması ve Batman Çayı'na kanalizasyon suların arıtılmadan akıtılmasının önüne geçilmesi için defalarca haber yapmamıza rağmen bir türlü sıkıntılar giderilmiyor.

Hatırlanacağı üzere, Ocak ayından 16 yaşındaki bir gencin, motosikletiyle bariyersiz kanalizasyon kanalında girerek can vermişti. Buna rağmen hiçbir önlem alınmazken kanal tehlike saçmaya devam ediyor. (İLKHA) 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da planlanan BatRay Hafif Raylı Sistem Projesi'nin 10 kilome..
Batman'daki STK'lar, Necat Nasıroğlu Külliyesi'nde düzenlenen k..
Batman merkezli 23 ilde düzenlenen operasyonda 6 milyar TL'yi aşan bahi..
Batman gerçekleştirilen operasyonlarda çeşitli suçlardan aranan 21 kişi yak..
Batman'da direksiyon hâkimiyetini kaybeden sürücü, hafif ticari aracıyl..
Batman'da parmağına sıkışan yüzük nedeniyle zor anlar yaşayan vatandaşa..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=