Lütfen bekleyin..



Yapıcıoğlu’ndan TBMM Başkanı Kahraman’a 'Geçmiş olsun' ziyareti

12 Ağustos 2016, 15:50 - Okunma: 2462

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ı mecliste ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu 15 Temmuz darbe kalkışması ve bu kalkışmada meclisin bombalanmış olması nedeniyle Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ı makamında ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Ziyarette Genel Başkan Yapıcıoğlu'na yardımcıları Hüseyin Yılmaz ve Mehmet Yavuz refakat ettiler.

Meclis Başkanı Kahraman ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek 1960 yılından bugüne pek çok darbe ve darbe teşebbüsü olduğunu, 15 Temmuz gecesi milletin gösterdiği kahramanca direniş ile darbeler döneminin tamamen kapandığını söyledi.

Geçmiş olsun dileğinde bulunan Genel Başkan Yapıcıoğlu, büyük bir tehlike atlatıldığını, darbe girişiminin sonuca ulaşamamasının Allah'ın yardımı ve lütfu olduğunu söyledi.

Yapıcıoğlu; 15 Temmuz gecesi darbecilere karşı direniş çağrısı yaptıklarını, ülke genelinde parti olarak alanlara indiklerini hatta İstanbul'da genel başkan yardımcılarından birinin bizzat tankın üzerine çıkarak darbe girişimine karşı takındıkları tavrı dile getirdi.

Rejimin halkın inancıyla kavgalı olmasına rağmen, milletin inancıyla, değerleriyle barışık yöneticiler başta olduğu için milletin darbecilere karşı direndiğini belirten Yapıcıoğlu, halkın gövdesini tanklara karşı siper etmekten sakınmadığını belirterek "milletin inancına uygun bir şekilde sistemin yeniden kurulması halinde darbe yapmayı kimse aklından bile geçiremeyecektir." ifadelerini kullandı. 

zekeriya-yapicioglu-017.jpg

zekeriya-yapicioglu-018.jpg

 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valiliği, kentte basın açıklaması, oturma eylemi, stant açma, göster..
Batman'da yapılan çalışmalarda üç günde 11 ruhsatsız tabanca ele geçiri..
Batman'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlar sürerken polisin..
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Veysi Demir yayımladığı Batman&..
Batman'da bir araçta yapılan aramada yangın tüpünün içine gizlenmiş bir..
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) kararıyla bugünden itibaren katk..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=