Lütfen bekleyin..



Batman Umut Der Ramazan yardımına hazır

23 Haziran 2015, 17:07 - Okunma: 2230

İhtiyaç sahibi ailelere düzenli olarak yardımlarda bulunan Batman Umut Der, Ramazan ayında yapacağı yardımları hazırladı.

Yaptığı yardımlarla tanınan Batman Umut Der Gıda Bankası, Ramazan ayında binlerce dar gelirli aileye yapacakları yardımı hazırladı.

Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi olan Batman Muhtaçlar ile Dayanışma Derneği (Umut-Der Gıda Bankası), her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan ayında da fakir ve muhtaçları unutmadı. Umut-Der, Ramazan ayında binlerce dar gelirli aileye yapacağı yardımları hazırladı.

Konu ile ilgili bilgi veren Umut-Der Gıda Bankası Genel Sekreteri Mehmet Nurullah Günaydın, “Mübarek Ramazan ayına girmeden önce gıda paketlerimizin poşetlemesini bitirdik. Peygamber Sevdalıları Platformuma bağlı derneklerin yardım ile yardım kolilerimizi hazırladık. İnşallah önümüzdeki 28 Haziran Pazar günü Ramazan kolilerini Batman’da fakir ve muhtaç ailelere vermek üzere dağıtımını yapacağız. Ramazan paketlerimiz 12 kalem olup, toplam 50 TL değerindendir. Bu konuda hayırseverler katkılarını sunabilirler. Ramazan ayı boyunca bu hayırlı hizmeti devam edeceğiz. Bütün hayırseverlerin katkılarını bekliyoruz.” şeklinde konuştu.    (M.Sait Çelik–İLKHA)

Etiketler : ramazan yardımı
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Peygamberimiz (S.A.S), Cami ve Namaz” konusu işlendi...
Batman'da yaşayan 6 yaşındaki Hatice ve 4 yaşındaki Esma Tan kardeşler,..
Cuma Hutbelerinde “Peygamberimiz (S.A.S) Ve Ticaret Ahlakı” konusu işlendi...
Batman İl Müftüsü Ahmet Durmuş, İl Müftü Yardımcısı İlhan Günay ile birlikt..
Vali Ekrem Canalp, önceki gece saatlerinde bir araca düzenlenen silahlı sal..
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Koruyucu Aile Hizmeti kapsamında..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=