Lütfen bekleyin..



“PKK’ya karşı sesimizi yükseltmeliyiz”

18 Ağustos 2016, 17:54 - Okunma: 2296

PKK’nın artan saldırılarına tepki gösteren Batman Valisi Ahmet Deniz, “Hep beraber bu hainlere karşı da birlik ve beraberlik içerisinde sesimizi yükseltmeliyiz.” dedi.

Batman’ın Hasankeyf ilçesinin mahalle ve köy muhtarları, Vali Ahmet Deniz’i ziyaret etti. Muhtarları kabulde PKK’nın artan saldırılarına tepki gösteren Batman Valisi Ahmet Deniz, “Hep beraber bu hainlere karşı da birlik ve beraberlik içerisinde sesimizi yükseltmeliyiz.” Dedi.

Valilik toplantı salonunda muhtarlarla bir araya gelen Vali Deniz, ziyaretlerinden dolayı muhtarlara teşekkür ederek, “15 Temmuz’da hain Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasının (FETÖ/PDY) darbe girişimiyle birlikte ülkemiz çok ciddi bir süreçten geçti. FETÖ/PDY darbe girişimine karşı halkımız takdire şayan bir tepki ortaya koydu. Sağlanan bu birlik ve beraberliğin devamı için herkes üzerine düşeni yapmalı. Bu hain FETÖ/PDY terör örgütünden nöbeti şimdi de PKK terör örgütü devraldı. PKK terör örgütünün son dönemde gerçekleştirdiği hain saldırılarda çocuk, polis, asker ve sivil birçok vatandaşımız şehit oldu. Hep beraber bu hainlere karşı da birlik ve beraberlik içerisinde sesimizi yükseltmeliyiz.” diye konuştu.

Muhtarlarla bir süre sohbet eden Deniz, huzur ve güven olduktan sonra üstesinden gelinmeyecek bir sorunun olmadığını belirtti.

Muhtarlar da kabullerinden dolayı Vali Deniz’e teşekkür ederek, yeni Hasankeyf yerleşkesinin sorunlarının yanı sıra mahalle ve köyleri ile ilgi sorunları ilettiler. (İLKHA)

Etiketler : PKK, saldırı, tepki,
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da petrol sahasında elektrik akımına kapılan bir işçi ölürken 2 ..
DEM Partili Siirt Belediyesi, halkın büyük tepkisini çekecek bir karara imz..
Gelir İdaresi Başkanlığının (GİB) talimatları doğrultusunda Batman Defterda..
Batman'da denetlenen 126 güzellik merkezinden 74'üne toplam 491 bin..
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Batman'da her geçen gün artan u..
Batman'da sıcakların giderek yükselmesi araçlarda klima kullanımını art..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=