Lütfen bekleyin..



Umut Der 3740 Aileye Kurban Eti Dağıttı!

20 Eylül 2016, 13:44 - Okunma: 2756

Umut Kervanı Platformu üyesi Batman Umut Der Gıda Bankası Kurban Bayramı'nda 3.740 aileye kurban eti ulaştırdı.

Umut Kervanı Platformu üyesi Batman Umut Der Gıda Bankası Kurban Bayramı'nda 3.740 aileye kurban eti ulaştırdı.

Konuyla ilgili Umut Der Gıda Bankası'ndan yapılan açıklamada:

"Umut Kervanı Platformu üyesi ve Umut Kervanı Genel Koordinatörlük görevini sürdüren Batman Umut Der olarak bizlerde umut kervanı yönlendirmesiyle aynı çalışmayı batman ve bölgesinde sürdürdük. Batman Umut Der olarak vekaletini aldığımız ve kestirmesine aracı oluğumuz kurbanlık hayvanların sayısı ve gerek kurbanlık sahiplerine gerekse de muhtaç, fakir ve mağdurlara dağıttığımız 1.5 kg lık paket sayımız şunlardır.  

Kurban Sahiplerine 1.140 paket, Batman Merkez  2.000 Aileye, köylere  600 Aileye olmak üzere Toplam 3.740 Aileye kurban eti ulaştırıldı.

Bu vesile ile başta, Batman Umut Der’e Kurbanlık vekâletlerini veren ve kurbanlıklarının dağıtımına aracı kılan kurban sahiplerine, bin bir zahmetler ile kurbanlık etlerinin hak sahiplerine ulaştırılması için çaba sarf eden, etlerinin dağıtımı için araçlarını getiren tüm üye ve gönüllülerimize ve özellikle bu hayırlı uğraşı kamuoyu ile paylaşmamıza aracı tüm basın kuruluşuna ve değerli mensuplarına teşekkürü bir borç biliyor hepsine teşekkür ederiz. Bu vesile ile tekrardan geçmiş kurban bayramlarını kutluyor kendilerine hayırlara vesile olmasını diliyoruz."

batman-umut-der-004.jpg

batman-umut-der-005.jpg

batman-umut-der-006.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Havalimanı’nda düzenlenen törenle 190 kişilik ilk hacı kafilesi, yak..
İlahiyatçı Muhsine İpek, Anneler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada anneli..
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Kayapınar Belde Belediye Başkan..
Cuma Hutbelerinde “Vakıf: Yaratan'a Hürmet, Yaratılana Merhamet” konusu..
Batman Karşıyaka Mahallesi’nde bulunan 100’üncü Yıl TPAO İlkokulu öğrencile..
Batman'ın Gercüş ilçesine bağlı Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Sami..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=