Lütfen bekleyin..



Ek Ankara uçak seferi iptal edildi

11 Ekim 2016, 10:42 - Okunma: 2302

Geçen ay Batman-Ankara uçak sefer sayısının artacağını açıklanmasına rağmen uçak sayısı artışının iptal edildiği ortaya çıktı.

Ak Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, geçen ay Batman-Ankara uçak sefer sayısının artacağını açıklamasına rağmen uçak sayısı artışının iptal edildiği ortaya çıktı.

Milletvekili Hamidi geçen ay basına yaptığı açıklamada,"Bakanlık tarafından gerekli düzenlemeler yapılarak 30 Ekim 2016 tarihinden itibaren Ankara – Batman – Ankara uçuşları arttırıldı. Mevcut seferlere ilaveten; Salı, Perşembe, Pazar günleri saat 09:30 Ankara- Batman ve Salı, Perşembe, Pazar günleri saat 11:25 Batman-Ankara olmak üzere haftanın üç günü Ankara seferleri ikiye çıkarıldı ve yakın bir zamanda seferler her gün iki olacak şekilde düzenleneceği belirtildi." demişti.

Aldığımız bilgilere göre Hamidi'nin açıklamasından iki hafta sonra ek seferlerin sisteme düştüğü ve hazırlıklar başlatıldığı ancak bir süre sonra gelen yazı ile artırılması düşünülen ek seferlerin iptal edildiği belirtildi.

Böylece 30 Ekim'de başlayacak olan ek seferlerin iptal edildiği ortaya çıktı.

Şimdi vatandaşlar ve esnaf, yetkililer ve siyasilere seslenerek, bunun takipçisi olmalarını ve ek seferlerin başlatılarak halkın sıkıntıdan kurtarılması istendi.

Batmanlılar sefer sayılarının artırılması için söz veren yetkililerin, konunun takipçisi olmalarını ve sözlerini yerine getirmesini bekliyor.

Bir an önce uçak seferlerinin artmasını ve devam etmesini isteyen halk ve esnaf, "Bütün esnaf kan ağlıyor.  Halkın talebine ve sözünüze sahip çıkın. Bizleri başka illere gitmeye mecbur ve muhtaç etmeyin. Batman'a sahip çıkın. Batman böyle bir durumu hak etmiyor" dediler.

batman-havalimani.jpg

batman-havalimani-001.jpg

batman-havalimani-002.jpg

ucak.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri, düzenledikleri kitlesel bas..
Batman'ın Kozluk ilçesinde uyuşturucu madde bulunduğu belirtilen bir ev..
ABD'deki üniversitelerde siyonist işgal rejiminin Gazze saldırılarına t..
Batman'da bir şahıs, miras paylaşımı yüzünden kavga ettiği yeğenini bac..
ABD'deki üniversitelerde yapılan Gazze'ye destek gösterilerini dest..
Batman’da alacak verecek meselesi nedeniyle iki grup arasında çıkan silahlı..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=