Lütfen bekleyin..



Vali Deniz okul inşaatlarını inceledi

25 Ekim 2016, 21:20 - Okunma: 2131

Batman Valisi Ahmet Deniz, yapımı devam eden okulların inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Batman Valisi Ahmet Deniz, yapımı devam eden eğitim yatırımlarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

İncelemeler sırasında Vali Deniz’e İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri eşlik etti.

24 derslikli Merkez Anadolu Lisesi ve 32 derslikli Demiryolu Ortaokulunun inşaatında incelemelerde bulunan Deniz, çalışmalar hakkında yetkililerden detaylı bilgi aldı.

Çocukların daha sağlıklı ortamlarda eğitim görmeleri için inşaatlarda kullanılan malzemelerin önemli olduğunu belirten Deniz, yetkililere, inşaatların zamanında tamamlanması talimatı verdi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valiliği himayesinde Batman İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen..
Batman'ın İluh Mahallesinde bulunan ve ekonomik ömrünü dolduran Polis k..
Batman'da mahalle içerisinde bulunan parka kurulmak istenen baz istasyo..
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Covid sürecinde infaz düzenlemelerinden..
Batman Belediyesi, son günlerde şehirde yaşanan su kesintileriyle ilgili ol..
Batman'da meydana gelen kazada, seyir halindeki otomobil park halindeki..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=