Lütfen bekleyin..



'Bu ahlaksızlıklar Müslümanlar için büyük bir zillettir'

01 Temmuz 2015, 15:00 - Okunma: 2151

LGBT’li bir grubun Taksim’de yaptıkları yürüyüşü Müslümanların inancına hakaret olarak kabul ettiklerini belirten âlimler, bu ahlaksızlıkların Müslümanlar için büyük bir zillet olduğunu söylediler.

LGBT’li bir grubun Taksim’de yaptıkları yürüyüşe tepkiler dinmek bilmiyor. Yürüyüşü Müslümanların inancına hakaret olarak kabul ettiklerini belirten âlimler, Türkiye gibi nüfusunun yüzde 99’u Müslüman olan bir memlekete Ramazan ayında böyle bir ahlaksızlığın tertiplenmesinin acı bir durum olduğunu söylediler.

Geçtiğimiz günlerde Taksim’de LGBT’li grup tarafından yapılan yürüyüşe tepki gösteren âlimler, İslami değerleri hedef haline getirerek sapkın emellere alet edilmesine tepki gösterdi.

Yaşanan sapıklığı değerlendiren Âlimler ve Medreseler Birliği (İTTİHAD) Üyesi Molla Beşir Şimşek, “İstanbul’da bütün memleketin ahlaksızlığını kendilerine şiar edinen LGBTİ’liler, bütün kötülüğü kendilerine iç meslek edinen insanların bir araya gelmesiyle sözde onur gününü kutlama adına mübarek Ramazan ayında bir yürüyüş yaptıklarına hepimiz şahit olduk. Bu yürüyüş içerisinde tamamıyla anadan doğma bir şekilde üç tane bayanın oynaması, dans etmesi ve böyle bir yürüyüşünün tertiplenmesi çok acı bir manzaradır. Türkiye gibi nüfusunun yüzde 99’u Müslüman olan bir memlekete mübarek Ramazan ayında böyle bir ahlaksızlığın tertiplenmesi hakikaten acıdır. Müslümanlar için büyük bir zillettir.” dedi.

“Bu zihniyeti oylarıyla destekleyenler yapılan bu ahlaksızlıkların ortağıdır”

Seçimlerde farklı amaçlarla böyle bir zihniyettin adaylarına ve bu zihniyeti oylarıyla destek verenlere bir hatırlatmada bulunan Şimşek, “Oylarıyla bu zihniyeti destekleyenler şunu iyi bilsinler ki, yapılan bu kötülükler, ahlaksızlar ve iğrençliklerin semeresinden onlarda istifade ediyorlar. Onlar camilerde olsalar bile ve şu Ramazanda oruç tutsalar bile yapılan bu ahlaksızlıkların ortağı olduklarını unutmamaları gerekir. Çünkü bu onların eseridir. Bu topraklarda Müslümanların desteğiyle bir yerlere gelen bu insanların daha birkaç gün üzerinden geçmeden böyle bir iğrençliğe imza atmaları hakikaten hepimizi üzmüş ancak Müslüman olduğu halde bu tür ahlaksızlıklara destek verenler de hatırlatmada bulunmak lazım ki işte sizin eseriniz işte sizin yaptığınızın meyvesi budur.” ifadelerini kullandı.

“Bu iğrençlikleri Müslümanlar olarak hepimiz nefretle kınıyoruz”

Sözde onur yürüyüşünde açtıkları pankartla İslam’ın mukaddesatıyla alay ettiklerini belirten Şimşek şunları söyledi: “Aynı şekilde bu zihniyetin mensupları hususen mübarek Ramazan ayında bu iğrençliği yapmaları ve açtıkları pankartla İslam’ın mukaddesatıyla alay edercesine ‘Şaban’la Recep’in aşkına Ramazan engel olmaz’  gibi mübarek aylara hakaret etmeleri bir başka acı tarafıdır. Dolayısıyla bu iğrençlikleri Müslümanlar olarak hepimiz nefretle kınıyoruz.”

“Ahlaksızlık, edepsizlik, İslam’a ve mukaddesatlara hakaret bir onur halini almıştır”

Hükümet ve halk görevlerini hakkıyla yapmadıkları için böylesi iğrençliklerin yapıldığını söyleyen Şimşek, “Hükümet bu manada hakikaten görevini yapmadı, yapamadı. Halkımız bu manada üzerine düşeni yapmadı. Neticede böyle bir duruma gelindi. Bu büyük bir projedir. Müslümanlar üzerinde oynanan büyük bir oyundur. Müslümanları ahlaksızlaştırma çabalarıdır. Müslümanların nesillerini bitirme çabalarıdır.” diye konuştu.

Şimşek, “Toplumun en kötüleri bir araya gelerek sözde onur gününü kutluyorlar. Ahlaksızlığın ve hayasızlığın onur olarak kabul edildiği bir memlekette yaşıyoruz. Ahlaksızlık, edepsizlik, İslam’a ve mukaddesatlara hakaret bir onur halini almıştır. Bu kadar zillet artık memleketimizi maalesef her gün biraz daha kasıp kavurmaktadır. Böyle bir zaman diliminde yaşıyoruz.” şeklinde konuştu.

Müslümanların bu yapılanlara karşı uyanık olmalarını isteyen Şimşek, “Edepsiz ve ahlaksız zihniyete Müslümanların dur demesini bekliyoruz. Müslümanların bunu kınamalarını bekliyoruz. Müslümanlar bunun mukabilinde edebe, iffete ve hayâya daha çok sahip olmaları gerektiğine inanıyoruz. Bu iğrençlikler maalesef toplumumuzda, memleketimizde normal bir hal almıştır. Bu çok acı bir durumdur. Özellikle mübarek Ramazan ayında bunun yapılması daha büyük bir musibettir.” dedi.

“Artık İslam’ın mukaddesatlarına hakaret etmekten utanmıyor, korkmuyorlar”

Kobani’de Kur’an-ı Kerime yapılan hakarete de değinen Şimşek şöyle dedi: “Aynı şekilde birkaç gün öncesinde Kobani’de kendini bilmez biri cadde ortasında Kur’an-ı Kerime hakaret etti. Kur’an-ı yırtıp yakması Kur’an-ı’n üstüne ayakkabı ile basarak sosyal medyada görüntüleri sergilemesi ve kampanya başlatması Müslümanların ne kadar aciz olduğunu gösteriyor. Artık insanlar İslam’a, Kur’an-a ve Peygambere hakaret etmekten utanmıyorlar, korkmuyorlar bu İslam’ın ne kadar sahipsiz hale geldiğini ve Müslümanların ne kadar pasif olduğunu gösteriyor. Toplum bu tür manzaralara dur diyebilmesi lazımdı. Yetkili şahısların bunların önünü alması gerekirdi. Bu zihniyet her gün bizim memleketimizi biraz daha etkisi altına almaktadır.”

“Artık bizim parklarımız eğlence mekânları olmuştur”

Müslümanların inancına savaş açıldığını belirten Şimşek, son olarak şunları söyledi: “Müslümanların inancıyla artık savaş yapıyorlar. Ramazana girdiğimizden beri parklarda her gece mübarek Ramazan ayının maneviyatını etkisiz hale getirmek, toplumu bu maneviyattan mahrum bırakmak için eğlence düzenliyorlar. Artık bizim parklarımız eğlence mekânları olmuştur. Ramazan ayında eğlence, canlı müzik, ahlaksızlığın mekânı haline gelmiştir. Bunlar hepsi birer planın parçalarıdırlar. Müslümanların bunları görmesi, fark etmesi ve kendine gelmesi lazımdır.  Müslümanlar buna dur diyebilmesi lazımdır. Bu tür çirkinlikler bizim uyanışımıza vesile olsun Allah-u Teâlâ tüm Müslümanların yardımcısı olsun (M.Sait Çelik – İLKHA)

Etiketler : LGBTİ, ahlaksızlık
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=