Lütfen bekleyin..



Vali Deniz'den, DSİ Şube Müdürlüğü ve TP Bölge Müdürlüğüne ziyaret!

18 Kasım 2016, 00:00 - Okunma: 3169

Vali Ahmet Deniz, Devlet Su İşleri (DSİ) Şube Müdürlüğünü ve TP Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Vali Ahmet Deniz, Devlet Su İşleri (DSİ) Şube Müdürlüğünü ve Türkiye Petrolleri (TP) Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 


DSİ Şube müdürlüğü sahasında incelemelerde bulunan Vali Deniz, müdürlük binasına geçerek, Şube Müdürü Bedi İleri ve birim yöneticilerinden kurumun faaliyetleri hakkında brifing aldı.
 
Kurum yöneticileri ile bir süre sohbet eden Vali Deniz, ilimizde DSİ’nin birçok alanda yatırım ve çalışmaları mevcut olduğunu belirterek, ilimizin ekonomik yönde kalkınmasına ve gelişmesine katkı sağlaması için daha fazla hizmet üretilmesini istedi.
 
İlimizde DSİ Şube müdürlüğü tarafından çok önemli projelerin yürütüldüğünü söyleyen Vali Deniz, bu projelerden  Batman Çayı  ve İluh Deresi Islahı projeleri olduğunu vurgulayarak, çay yatağının ıslah edilmesi ve iluh deresinin temizlenmesiyle birlikte Batman’ın daha rahat nefes alacağını ifade etti.
 
TP BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET
 
Daha sonra Türkiye Petrolleri Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vali Ahmet Deniz, Bölge Müdür Vekili Güven Tuluğ ile bir süre görüştü.
 
TP Bölge Müdürlüğü ziyareti sırasında Vali Deniz'e İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hüseyin Topuz eşlik etti.
 
Yürüttükleri çalışmaları hakkında Vali Deniz’e bilgi veren Bölge Müdür Vekili Tuluğ, ziyaretlerinden dolayı, teşekkür etti. 


 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir kadın, umreye gitmek için biriktirdiği parayı Gazze'y..
"Vakıflar Haftası" dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Peygamber Sev..
Batman'da düğünlerini yapan, Oslun ve İrtem aileleri, Gazze'de yaşa..
Yeşilay Batman Şubesi tarafından düzenlenen etkinlikte, sağlıklı yaşama ve ..
HÜDA PAR Milletvekili Serkan Ramanlı, siyonist işgal rejimi tarafından Kudü..
Cuma Hutbelerinde “Dua: Rabbimize Sığınmanın Sözlü İfadesi” konusu işlendi...

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=