Lütfen bekleyin..



ASKON İstanbul’daki terör saldırısını kınadı!

12 Aralık 2016, 00:22 - Okunma: 1914

ASKON Batman Şubesi, İstanbul’da yaşanan terör saldırıları sebebiyle yayımladığı mesajla lanetledi.

ASKON Batman Şubesi, İstanbul’da yaşanan terör saldırıları sebebiyle yayımladığı mesajla lanetledi.

ASKON Batman Şube Başkanı Selman Nasıroğlu yayımladığı mesajla, İstanbul'daki terör saldırısını nefretle kınadığını ifade etti.

Nasıroğlu mesajında emperyalistlerin Müslüman coğrafyasında oynadığı oyunlara dikkat çekti.

Nasıroğlu, “Hz. İbrahim (as)'ın dönemindeki emperyalist güç olan Nemrud aylar öncesinden tellallarını halkın içine salarak Urfa'nın meydanında odun toplamak için halka emirler yağdırdı onun kulu ve kölesi durumundaki halk da bu emri yerine getirmek için yarıştılar, meydanda odunların tepesi minareleri geçti, yüksekliği kadar geniş bir alanı da doldurdu ve ateş tutuşturuldu, belli bir kıvama geldikten sonra Allah'ın nebisi, Tevhid davasının temsilcisi İbrahim (as) mancınıklarla ateşin içine atıldı.” dedi.

Bugünkü emperyalist güçlerde Hz. Muhammed (sav)'ın ümmetini ateş çemberinin içine aldıklarına dikkat çeken Nasıroğlu, “İslam coğrafyasının kadim şehirleri, başta Şam (dımeşk) olmak üzere, Halep, Yunus (as)'ın medfun bulunduğu Musul başta olmak üzere şehirlerini yerle bir etmekte ve kutsal mabedlerine bombalar yağdırmaktadırlar. Ümmet fertlerinin kanı oluk oluk akmaktadır, çoluk çocuk, ihtiyar, kadın demeden aç bırakılmış kuduz kurtların hayvanlara saldırdıkları gibi saldırıp hunharca parçalamaktadırlar, malları talan edilmiş, yer altı ve yer üstü zenginlikleri talan edilmiş, namuslarına el uzatıyorlar. Buna karşılık Müslümanlar, Allah yolunda öncelikleri olan "iman ve cihadı" unutmuş, kısır çekişmelerin içine dalmış, basit siyasi hesapların içine girmişlerdir. Müslümanların kanayan yarası mezhebi ihtilaflar emperyalist güçler tarafından körüklenerek gündemde tutulmaktadır, Müslümanlar da bu oyunu yutmaya halen devam etmektedirler.” ifadelerini kullandı.

İran'ın Şii milisleri bugün emperyalist Haçlı ittifakı ile Halep'teki Müslümanları katlettiğine değinen Nasıroğlu şöyle devam etti: “İran'ın Şii milisleri bugün emperyalist Haçlı ittifakı ile Halep'teki Müslümanları katlediyorlar. Bilsinlerki işleri bittiğinde bombalama sırası (Allah korusun) onlara da gelecektir. Fakat yine onların yanında Sünni kardeşleri olacaktır. Müslümanlar ne yapıp edip gerekirse baldıran zehri içerek vahdeti kurmaları gerekmektedir, yoksa çanın sesiyle uyanmaları kaçınılmaz olacaktır. İki milyara yakın Müslümanın olduğu bir dünyada yardımı Allah'tan beklemek beyhude bir bekleyiş olacağının farkında olmamak, İslam'dan bir şey anlamamaktır.”  

Ferasetli lider Prof Dr.Necmeddin Erbakan’ın D/8'i kurduğu zaman bu hesapları yaptığına işaret eden Nasıroğlu, “Eğer bugün D/8 hakkıyla devrede olmuş olsaydı, Müslümanlar bugün itilen kakılan değil efendi olacaktı. Bugünden tezi yok eğer Müslümanlar Birlik ve beraberliklerini oluşturur, kısır çekişme ve siyasi hesaplardan vazgeçecek olurlarsa "Ey ateş İbrahim için selametli ol" emriyle ateş çemberini gülistana çeviren Allah, Müslümanların ateş çemberini gülistana çevirecektir .Emperyalyalist güçler ne yaparsa yapsınlar birlik ve beraberliğimizi bozamayacak, aksine daha çok birbirimize kenetlenmemize vesile olacaktır.” dedi.

ASKON Batman Şube Başkanı Selman Nasıroğlu açıklamasının sonunda,  “İstanbul-Beşiktaş’taki terör saldırısını  nefretle kınıyor, saldırıda şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Siyonist işgal rejiminin başta Gazze olmak üzere Filistin topraklarında kat..
Uyuşturucuyla mücadelenin temel öncelikleri arasında olduğunu belirten Batm..
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Sêgirkan Köyünde serada çalışan çiftçil..
Batman'da etkili olan dolu, şehri etkisi altına alırken bu durum şehrin..
İş güvenliği tedbirleri alındığında kazaların yüzde 98'inin önlenebildi..
Batman'da kaçak et olduğu tespit edilen 525 kilogram et imha edilirken ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=